Micsoda nő ez a Jude Law!

Hoppá - Transzvesztita lett a jóképű színészből!

Dús, fekete haj, kihúzott szem, csipkés, mély dekoltázs - ki hinné, hogy az izgalmas hölgyemény valójában férfi, méghozzá a sármőr Jude Law!

Képekben a sármos, szexi Jude Law! képgaléria

2009.02.05 10:45ma.hu

Alaposan megváltozott a jóképű színész! Nem kell azonban megijedni, Jude Law csupán egy szerep kedvéért öltött női ruhát és vett fel fekete parókát...

A Rage című filmben transzvesztitát alakít a sármőr, egy Minx nevű modell bőrébe bújik. A nem mindennapi moziban, melyet Sally Potter rendezett, Lily Cole és Judi Dench lesz a színész partnere.

Jude Law a Rage-ben - Fotó: Adventure Pictures

Jude Law új filmjének témája egy New York-i titokzatos gyilkosság-sorozat.

A rendezőnő elmondása szerint gyorsan eldöntötte, kit látna szívesen a transzvesztita személyében.

Nem mintha az egyébként igen jóképűnek tartott Jude kifejezetten nőies vonásokkal rendelkezne, ám némi sminkkel és átformálással remek hölgyet varázsoltak belőle...

Új szerepe mindenesetre megdöbbentő, s igazi kihívás a korábban főként szívtipróként bizonyított sztár számára. Még a rendezőt is meglepte, hogy Law mennyire át tudta adni magát a szerepnek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.