Megint a friss hús kell a sztárnak...

Képek - Jude Law újabb áldozata 15 évvel fiatalabb!

A színész mostanság Lily Cole-lal, a 15 évvel fiatalabb modellel randizgat.

Sármos, jóképű és pimasz - Képekben Jude Law képgaléria

2008.07.07 13:55rtlbulvar.hu
Az előző barátnő, Kimberly Stewart

Pár hete még Rod Stewart lányával randizgatott a színész, a napokban azonban még frissebb húsra vetett szemet.

Jude-ot
nem először látták egy brit modellel enyelegni. A hölgyről annyit lehet tudni, hogy keresett manöken, és körülbelül 15 évvel fiatalabb a sztárnál.

...és a jelenlegi, Lily Cole

A párocskát az elmúlt napokban többször rajtakapták már a kíváncsi újságírók. Múlt héten egy koncerten szórakoztak, néhány nappal később pedig egy étteremben ebédeltek meghitt kettesben.

- Jude szokatlanul visszafogott volt. Beszélgettek és halkan nevetgéltek, egyértelmű volt, hogy több van köztük barátságnál - mesélte az egyik ott tartózkodó vendég.

A lángvörös hajú szépséget nemrég Jude lakásából látták kijönni, ami után már nehezen tagadhatnák le a viszonyt. A brit modell egyébként nem csupán a divat világából ismert.

Marilyn Manson is felfigyelt a különleges arcú lányra, és leszerződtette első filmje, a Fantazmagória - Lewis Caroll víziói egyik szerepére.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.