Különös dolgok történnek a megasztárral...

Tóth Vera beleütközött a transzvesztita Madonnába

Az ex-Megasztár nagy kalandon van túl - Tóth Vera Las Vegas-ban járt, és Zimány Lindához hasonlóan ő is rettentő sok élménnyel ért haza. Az énekesnő abban a szállodában szállhatott meg, ahol a Másnaposok című filmet forgatták, de találkozott Madonna és Tina Turner transzvesztita megfelelőjével is.

2010.03.19 06:30Tabu tv

Már a nagy utazás előtt bajba keveredett a Megasztár győztese, ugyanis másodperceken múlott, hogy nem késte le a Las Vegasba tartó gépét.

„Amikor leszálltam New Yorkban, a jegyemen az szerepelt, hogy a 15-ös kapun kell bemennem, oda is mentem, de nem történt semmi. A körülöttem lévő kolumbiaiaktól próbáltam segítséget kérni, de ők nem tudtak angolul.” Végül Tóth Vera a felszállás előtt néhány másodperccel tudta meg, hogy a gép máshonnan indul.

„Megkérdeztük a jegykezelőt, aki azt mondta, hogy a gép már fölszállt. Aztán pontosított, hogy csak 3 másodperc múlva száll föl, úgyhogy fölkaptuk a csomagjainkat, és rohantunk a gépre!”
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Vera.

Verának leginkább az tetszett, hogy ugyanabban a szállodában szállt meg, amiben a Másnaposok című filmet forgatták, ráadásul a szobája is amellett a szoba mellett volt, ahol a film készült.

„Néztem a szálloda tévéjét, hogy ki szálltak meg itt eddig, Jennifer Lopez, Ben Affleck amikor még együtt voltak, fantasztikus érzés volt. Tényleg olyan helyen szálltam meg, ahol már minden sztár volt.”

Vera még Tina Turner-rel és Madonnával is találkozott, persze nem személyesen.

„Transzvesztiták voltak beöltözve Madonnának és Tina Turnernek, egyszerűen nem hittem el, azt hittem, hogy ők állnak ott!”
- meséli a tabutv.hu riporterének az ex-Megasztáros.

Az is kiderült, hogy Las Vegas nem is olyan drága, ha az ember nem játszik, még a szállodai szobák ára sem olyan megfizethetetlen, mint azt hittük.

Igaz, Veráék szobája egy éjszakára 1000 dollár volt, bár Vera szerint ez sem biztos, lehet, hogy csak az amerikai barátja akart valami nagyot mondani.

Tóth Vera legyőzte pánikrohamát!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.