Egy transzvesztitával adott közös interjút

Képek: Harry Potter egy meleglap címoldalán!

Daniel Radcliffe-ről valószínűleg megint megindulnak a találgatások, miután egy közismerten meleg magazinban nemcsak egy transzvesztita zenésszel adott interjút, de a címoldalon is ő pózol.

Daniel Radcliffe a melegeknek pózol! képgaléria

2010.08.13 18:29ma.hu

Nemrég még romantikus kapcsolata volt egy angol lánnyal, most viszont arról számolt be Daniel Radcliffe, hogy 3 év után véget ért szerelmük, igaz, maga a szakítás „baráti hangulatú” volt. A Harry Potter-filmek főszereplője tehát újra szingli, és elmondása szerint ismét szaladhat az egyedülálló lányok után.

Mindez az Out magazinban most megjelent interjújából derült ki, amelyet közösen adott a lapnak Our Lady J transzvesztita zenésszel. A melegek népszerű sztárjával ápolt barátság híre tavaly kavarta fel az állóvizet, és Radcliffe szexuális beállítottsága azóta folyamatos vita tárgya.

Fotó: Out

Az, hogy ezúttal egy meleglapnak nyilatkozott, a kételyeket a legkisebb mértékben sem oszlatja el, sőt, tovább borzolja a kedélyeket. A tiniként népszerűvé vált színész azonban elmondta, valójában köztük tényleg csak barátság van, és kedélyes beszélgetést folytattak a lap hasábjain a politikáról, na meg az emberi értékekről.

Radcliffe beszélt Nick Clegg brit miniszterelnök-helyettesről, akivel személyesen is találkozott és elmondta, nagy tisztelője a politikusnak. „Nem értek egyet mindennel, amit mond, de a vezetők közül rá szavaztam.” Főként a karizmatikus személyisége és szónoki képességei ragadták meg a színészt, aki azt is hozzátette, szerinte a politikus megfelelő helyen kezeli az értékeket.

Természetes, hogy szóba került a transzvesztita zenész és közte lévő barátság is, ezzel kapcsolatban Radcliffe kifejtette, szerinte ha olyan nyitottsággal nevelné minden szülő a gyermekét, mint amilyen nevelést ő kapott, nem lenne annyi homofób nézetű ember.

Ami pedig a lányokat illeti, Daniel Radcliffe még csak most kezdi tanulni, hogyan kell velük viselkedni, hisz eddigi kapcsolatai inkább a munkából nőtték ki magukat, a hagyományos randi az ismerkedéssel újdonságként hat a frissen „szabadult” ifjú színésznek. Hódolókban biztosan nincs hiány, úgyhogy hajrá, Radcliffe!

Daniel Radcliffe életére törnek?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.