Rögbisek provokálják a focistákat

Transzvesztiták vs pudingfejűek!

A Sláger Rádió Bumeráng című műsorában a Magyar Rögbi Szövetség tagjai kihívást intéztek a Magyarországi Amerikai Football Szövetség csapataihoz, akiket ők egyszerűen csak cicanadrágos transzvesztitáknak hívnak.

2009.10.20 15:43ma.hu

Állítják, hogy az ő sportjuk is van annyira kemény, mint az amerikai focistáké. Az MAFSZ a kihívást elfogadta, így a rögbisek, akiket ők egyszerűen, csak pudingfejűeknek titulálnak, 2010. húsvét napján mérhetik össze tudásukat, a Power Game Day napon. (A pudingfejű elnezevést az ami focisták az okból adták, hogy mivel a rögbisek fején nincs védősisak, így ütközések során a fejük valószínűleg mindig formálódik, mint a pudig.)

A Magyarországi Amerikai Football Szövetség, sportbaráti szövetségének a Magyar Rögbi Szövetségnek, ezúton is gratulál az alkalomból, hogy a rögbi olimpiai sportág lett! Így megvan az esélyük arra, hogy a tojáslabda sportágban a magyar válogatott csapata is ott lehessen az olimpián.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.