Morbid: Patrick Swayze még mindig SMS-eket kap

A színész özvegye nem tud leszokni az üzenetküldésről

Tíz hónappal férje elvesztése után sem tud elszakadni Patrick Swayze-től a felesége, a mai napig rendszeresen küld SMS-eket a régi telefonszámra.

Egy elmúlt élet pillanatai: Patrick Swayze képgaléria

2010.09.10 17:29ma.hu

Patrick Swayze-t világszerte gyászolták, amikor tavaly novemberben minden optimizmusa és derűlátása ellenére győzedelmeskedett fölötte a hasnyálmirigyrák. Az 57 éves korában elhunyt színész 35 évig volt Lisa Niemi férje, szerelmük még tinikorban kezdődött és mindvégig kitartottak egymás mellett.

Miután Swayze a felesége karjai között végleg eltávozott, Lisa továbbra is tartotta magát ahhoz a szokáshoz, hogy rendszeresen ír férjének egy SMS-t, általában azzal az üzenettel, hogy még mindig szereti.

Amint az 54 éves asszony a People magazinnak elmondta, fogalma sincs, hogy férje egykori telefonja most kinek a tulajdonában van, de a visszaigazoló üzenetből biztosan tudja, hogy valakinél megjelennek ezek az SMS-ek. Ez a mindennapos rutin nemcsak azért nyugtatja meg, mert így az ismeretlen telefontulajdonos tudja, hogy legalább egyvalaki szereti őt, hanem azért is, mert ezek a "rituálé" segített abban, hogy ne boruljon ki Swayze halála után.

Kemény küzdelem volt, de tudom, hogy ő is így akarta volna.” – tette hozzá az özvegy. „Nem könnyű elszakadni a lelki társtól, de tudom, hogy most jobb helyen van” – mondta Lisa, aki egyébként akkor is megőrizte optimizmusát, amikor nyáron elpusztult a Kuhaylan Roh nevet viselő fehér mén, néhai férje kedvenc lova. Mint mondta, arra gondolt, a férjének szüksége volt a lovára odaát is.

Lisa Niemi azt tervezi, hogy részt vesz egy rákbetegek megsegítéséért indított tévéműsorban, de saját bevallása szerint azért apránként sikerül neki túltennie magát a fájdalmon is. „Tudom, hogy csak annyit akart, legyek jól, és én mostanra erősebb lettem. Az a tény, hogy volt néhány jó napom, határozottan reményt ad, hogy több is lesz.” – árulta el Patrick Swayze özvegye.

Lisa: "Patrick súlyos alkoholista volt"

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.