Nosztalgikus képek: Halált hordoz a táncos film?

Morbid: Rákos a Dirty Dancing női sztárja is

Még egy éve sincs, hogy Patrick Swayze hasnyálmirigyrákban elhunyt, és most kiderült, hogy partnerét, Jennifer Grayt szintén a rák támadta meg.

Jennifer Grey újra táncol képgaléria

2010.09.08 18:29ma.hu

Ki ne emlékezne a ’80-as évek „Baby”-jére, Jennifer Greyre a Dirty Dancing című filmből? Az akkor 27 éves színésznő Patrick Swayze táncossal hozta divatba a mambót, fiatalok ezrei táncoltak csak Magyarországon a filmet követő években a forró latin ritmusokra.

A mozi tehát igazi bombasiker volt, olyannyira, hogy bár Jennifer később is szerepelt néhány filmben, az átlagos nagyközönségnek csak kettő lehet ismerős, az 1992-es Szelek szárnyán, valamint a Jóbarátok című sorozat, amelyben 1995-ben kapott epizódszerepet.

Az 50 éves színésznő most a Dancing with the Stars című táncos showműsorban térne vissza a képernyőkre, amit talán az itthon Szombat esti láz címen ismert sztártáncos műsorhoz lehetne hasonlítani. Könnyen lehet, hogy ez a show nemcsak a népszerűséget hozza vissza számára, de talán az életét is megmentette, ugyanis a műsor egyik feltétele, hogy minden ismert sztárnak alapos egészségügyi kivizsgáláson kell részt vennie.

Gyakorlás közben Derek Hough-val

Jennifernek néhány évvel ezelőtt volt egy balesete, amikor a nyaka sérült meg, és ő éveken keresztül bele is nyugodott, hogy a tarkóján ott marad egy kidudorodó gombóc, ami ráadásul időnként még fájdalmakat is okozott neki. Az előzetes vizsgálat során azonban az orvosa ragaszkodott hozzá, hogy ezt a csomót el kell távolítani.

A műtétet rutinszerűen követő szövettani vizsgálat azonban megállapította, hogy a daganat rosszindulatú volt. Úgy tűnik, a rosszindulatú kórt sikerült idejében elcsípni, az orvosok szerint a színésznő kiváló állapotban van, és áldásukat adták a táncos versenyre is, ahol egyébként Derek Hough lesz a partnere.

Az egész sztoriban csak az a morbid, hogy Jennifer Gray egykori filmes táncpartnere, Patrick Swayze (aki szintén a Dirty Dancinggel futott be) hosszú időn keresztül küszködött a rákkal, mígnem tavaly novemberben az optimista hozzáállás ellenére szervezete feladta a harcot. Reméljük, Jennifer Grey szerencsésebb lesz.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.