Akárcsak a Ghost című filmben...

Képek - Patrick Swayze szellemként őrzi feleségét?

A táncosból lett világhírű színész szeptember közepén halt meg rákbetegsége miatt. Feleségével, Lisa Niemivel 34 éven át éltek együtt, szó szerint jóban-rosszban. Lehetséges, hogy Swayze a túlvilágról üzen nejének?

Patrick Swayze és párja, Lisa Niemi - még boldogan képgaléria

2009.11.18 18:25Esti Hírlap

Táncosból lett világhírű színész Patrick Swayze, aki szeptember közepén halt meg rákbetegségben.

Feleségével, Lisa Niemi-vel 34 éven át éltek együtt, szó szerint jóban-rosszban, egészségben és betegségben is, hiszen az asszony mindvégig odaadóan támogatta a sztárt a szörnyű kór hónapjaiban.

Lisa nemrég bevallotta: úgy érzi, hogy egy napon újra találkozik majd imádott párjával.

Gazsi Gizella jósnő, arcelemző szerint az asszony portréjából leolvasható jelek szerint erre minden esély megvan.

Patrick és Lisa, valaha, boldogan

- Miután meghal valaki, a szelleme 48 napig mindenképpen az élő, szeretett személlyel marad, mielőtt átkelne a másik szférába. Patrick Swayze szelleme azonban ennek az időnek a leteltével is feleségével maradt, mivel az asszony még nem tudta elengedni őt. Az özvegy esténként beszélgetni próbál a férjével, ugyanúgy, mint, amikor korábban együtt voltak, a színész pedig különféle jelekkel tudatja, hogy bár a teste nem látható, de jelen van.

"Érdekes, hogy (a legendássá vált) Ghost című film főszerepében is ugyanezt tette! Ez lehet kopogás, vagy más, olyan megmagyarázhatatlan jelenség, mint például ha a háztartási gépek maguktól elindulnak. Szinte látom magam előtt, ahogyan együtt vannak" - mondja Gazsi Gizella az Esti Hírlapban, aki szerint karmikus volt a híres páros kapcsolata és rendkívül erős kötődés alakult ki közöttük.

Éppen ezért a jósnő úgy gondolja, következő életükben is együtt lesznek, de akkor talán másmilyen viszonyban, például anya-gyerek kapcsolatban.

Profi focista akart lenni Patrick Swayze? Tudja meg!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.