Magát hibáztatta betegségéért a színész

Képek - Patrick Swayze tudta: halott ember...

Bár a világ előtt erősnek látszott és emberfeletti módon küzdött, Patrick Swayze tisztában volt azzal, hogy nincs menekvés. Memoárjában őszintén vall megpróbáltatásairól...

Patrick Swayze és párja, Lisa Niemi - még boldogan képgaléria

2009.09.30 12:55ma.hu

Örökre távozott szeptember 14-én a Dirty Dancing népszerű sztárja - Patrick Swayze-nél két évvel ezelőtt diagnosztizáltak hasnyálmirigy-rákot, amely az esetek többségében nagyon rövid időn belül elviszi a beteget...

A színész azonban nem adta fel könnyen. Igyekezett nem kétségbeeseni, s bár a lapok többnyire már temették, felháborodottan kommentálta az ilyen híreszteléseket.

Patrick még egészségesen, Lisával

A legújabb eljárásokat próbálták ki rajta kezelésében, s több alkalommal tűnt úgy, hogy állapota javulást mutat, külsőre is jobban nézett ki.

Utolsó hónapjaiban írt memorájából azonban kiderül: Patrick Swayze mindvégig tudta, hogy a halált halasztani tudja, de elkerülni nem...

A Time Of My Life című műben őszintén ír arról, hogy harcolt a szörnyű kórral.

Amikor közölték vele, milyen betegségben szenved, már tudta: meg fog halni... A gyakori kérdés fordult meg a fejében: miért éppen én?

Önmagát okolta, amiért beteg lett. S bár hónapokon át úgy tűnt, sikerrel száll szembe a rákkal, legyőzni mégsem tudta...

Gyermeke nem született, élete nagy szerelmével, Lisa Niemi-vel élte le az életét, és az ő karjaiban is hunyt el szeretett texas-i birtokukon.

Patrick Swayze édesanyja második gyermekét veszítette el...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.