Bíróságra akarta vinni a saját nővére!

"Hajléktalan leszel!" Bagi Iván látni sem bírja a testvérét

Soha többé nem akar találkozni nővérével a humorista - Bagi Iván és testvére között annyira megromlott a viszony, hogy vitájuk csaknem a bíróságon végződött.

2010.08.23 07:37ma.hu - Fotó: Kiskegyed

Sokáig gondolkodott a testvére, Anikó, mielőtt tízéves korában kivette Bagi Ivánt az intézetből - hat éven át együtt éltek, és rettentő sokat veszekedtek. Iván hálás neki, hogy magához vette, viszont olyanok voltak, mint a tűz és a víz, a sok vita felemésztette kapcsolatukat.

A humorista tizenhat éves volt, amikor Anikó "lepasszolta" a bátyjához, és külföldre költözött. Azt mondogatta Ivánnak, hogy hajléktalanszállón fog kikötni. Második könyvében Bagi Iván írt a családjáról, nővére pedig egyetlen fotó miatt a bíróságra akarta őt vinni.

Civil szakmában dolgozik, nemigen ismeri el, amit Iván csinál. Perrel fenyegetőzött a kép miatt - ekkor határozta el a humorista, hogy többé nem akarja látni. Nincs már értelme harcolni. Iván a kedvese rokonait tekinti családtagjainak - adta hírül a Napi Ász.

Bagi Iván gyermekkorának egy részét nevelőintézetben töltötte - az ünnepek számára ma is megpróbáltatások. Minden évben eljár egy-egy gyereknevelő intézetbe karácsonykor vagy hasonló alkalmakkor.

S mint mondja: ma is megviseli, ha a szülők nélkül élő gyermekek közt tölt egy kis időt.

Talán ő is a korai gyermek évei miatt maradt visszahúzódóbb típus - saját elmondása szerint a magánéletben és a munka terén is ilyen. Úgy érzi, magának való ember, zárkózott - néha azonban mesél a párjával való kapcsolatáról.

Iván nemrég elárulta, bár kedvesével boldog, és szeretnének gyermeket is, de néha elbizonytalanodik: jó dolog-e babát vállalni a mai világban?

Mindenesetre úgy érzi, érettebbnek kell még ehhez lenniük. Bagi Iván szerint egzisztenciálisan is erősödni kell, hogy ne okozzon problémát.

Meg fog lepődni, mire költi a pénzét Bagi Iván!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.