A kánikula megviselte - járókelők segítették

Bagi Iván összeesett a nyílt utcán!

Csak egy kedves járókelőnek köszönhette a sztár, hogy nagyobb baja nem történt a minap - Bagi Iván a nagy hőségben sétálgatott, amikor egyszer csak ájultan csuklott össze.

2010.07.14 07:40ma.hu - Fotó: Kiskegyed-Koncertiroda

Egy tárgyalásról igyekezett hazafelé a kánikulában Bagi Iván, amikor rosszul lett. Nagy volt a szmog és az aszfalt is csak úgy ontotta a meleget, ő pedig még elég folyadékot se fogyasztott aznap. Egyszer csak elsötétült előtte a világ és egy rövid időre elvesztette az eszméletét.

A humorista ezután csak arra emlékszik, hogy egy kedves idős férfi ásványvízzel kínálja. Ivánnak pár perc alatt sikerült összeszednie magát, de áldja az ismeretlent, aki segített neki. Még jó, hogy nem a zebrán esett össze - mesélte a humorista, aki ezentúl mindig visz magával vizet. Akár másnak is segíthet vele. Szerinte a kánikulában kötelezővé kéne tenni, hogy mindenkinél legyen ásványvíz, akinél pedig nincs, az ingyen kapjon - adta hírül a Napi Ász.

Bagi Iván Nacsa Olivér társaként évek óta népszerű művész a médiában. Visszahúzódóbb típus, aki nem tagadja: a magánéletben és a munka terén is ilyen.

Magának való embernek tartja magát, zárkózottnak, de néha azért el-el csepegtet pár információt a magánéletéről.

Boldogok a párjával, de nemrég elárulta, úgy érzi, a mai világban nem biztos, hogy jó gyereket vállalni.

Ennek ellenére persze párjával mindenképpen szeretnének babát. de érettebbnek kell még ehhez lenniük. Bagi Iván szerint ehhez egzisztenciálisan is erősödni kell, hogy ne okozzon problémát.

A humorista kicsiként tíz évig élt gyermekotthonban. Ezért számára máig nagy megpróbáltatás például egy ünnep. Minden évben eljár egy-egy gyereknevelő intézetbe karácsonykor vagy hasonló alkalmakkor.

S mint mondja: ma is megviseli, ha a szülők nélkül élő gyermekek közt tölt egy kis időt.

Bagi Iván szerint egyre kevesebb a sperma a világon

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.