"Nem topmodellnek szerződtem!"

"Ez normális" - Mónika csak orvosainak hisz!

Normálisnak tartja testsúlyát - megelégelte Erdélyi Mónika a cikizést, szerinte a kilói száma a szakemberek véleménye szerint is ideális.

2010.08.13 08:29ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

A külsejét illető, állítólagos változtatások közül csupán annyi igaz, hogy a haját kicsit rövidebbre vágatta - jelentette ki Erdélyi Mónika. A műsorvezetőnél betelt a pohár, megunta, hogy öltözékét, frizuráját és stílusát cikizik.

Leszögezte, nem fog úgy ugrálni, ahogy másoknak jó, és azért lefogyni sem fog, mert egyeseknek így nem tetszik. Mindig megbeszéli a főnökeivel, mit szeretnének, és neki ez számít. Millióknak nem lehet megfelelni egyébként se.

A dolga a munkája elvégzése, nem frizuramodell vagy bikinis szupermodell akart lenni. Nem gondolja, hogy csak nekik van helyük a képernyőn. Ami a súlyát illeti: ő bőven a normális kategórián belül van, a testtömeg-index szerint is, ezt orvosok mondták. Ő pedig inkább nekik hisz - adta hírül a Napi Ász.

Erdélyi Mónika néhány nappal ezelőtt fejtette ki, hogy megelégelte a támadásokat. Mióta saját kibeszélőshow-jából a Reggeli műsorába került át, hol beszédstílusa és nevetése, hol diétája miatt kritizálták.

Lassan úgy tűnt, mintha valaki bosszúhadjáratot indított volna ellene, hiszen mást sem olvasott már szinte magáról, mint hogy kinek mi nem tetszik rajta.

Ő nem tartja furcsának, hogy ha az embert lelki gondok gyötrik, nehezebben figyel oda az étkezésére, és neki is voltak korábban problémái: második kislánya édesapjának is búcsút mondott. De a kilók hol feljönnek rá, hol pedig lecsúsznak róla.

Mónikánál azonban legjobban az verte ki a biztosítékot, hogy egyik lap azt írta, azért tűnik külseje elhanyagoltnak, mert rendszeresen késik a Reggeli műsorából, és nincs idő mindent megigazítani rajta.

Fodrásza ezt azonnal cáfolta, leszögezte, Mónika mindig pontosan jelenik meg reggel. Nem küzd sírógörcsökkel sem - ilyet is lehetett olvasni róla.

Mónika, ez nagyon kínos! - Tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.