Mónika: "Nekem férfi kell!"

Élvezi a szinglilétet, de egy erős férfikart azért hiányol a sztárműsorvezető

Jól elvagyok egyedül, de jó lenne valaki mellett gyenge nőnek lenni - mondja Erdélyi Mónika, aki két gyermeke mellé nem szeretne már harmadikat, de a keménység jogát szívesen átadná egy határozott férfinak.

2010.06.24 09:31ma.hu

Visszatérő szám az ötös az életében - derült ki Erdélyi Mónikáról a Reflektor TV Őszintén című műsorában, ahol Szily Nórával beszélgetett.

A két nő közt mi másról is eshetett volna szó, mint a férfiakról és a párkapcsolatokról? Mónika elmondta, hogy gyakran éri az a vád, miszerint túl kemény nő, de elmondása szerint erről nem ő tehet, hanem az élet, ami rákényszerítette a keménységre. Ha egy nő mellett nem áll egy erős férfi, aki mellett megengedheti magának a "gyenge" szerepet, akkor nincs sok választása - írja a Napi Ász.

Mónika a keménység felé vezető úton az első lépést akkor tette meg, amikor első kislánya épphogy egy éves lett: férje elhagyta egy másik nőért a kismamát. Két évébe telt talpra állni, majd első házasságához hasonlóan újra 5 évig támaszkodhatott egy erős férfira - mígnem ő repülőbalesetben meg nem halt. A harmadik nagy szerelem is pontosan 5 évig tartott, Murli Gyulával végül azért nem sikerült tartósan együtt maradnia, mert ő megelégedett azzal, amije volt, Mónika ezzel szemben mindig újabb és újabb célokért hajtott - eltérő habitusuk megmérgezte a kapcsolatot. Pedig Mónika nem vágyik nagy dolgokra, csak azt szeretné, ha a gyermekeinek ugyanazt megadhatná, mint amit ő kapott a saját édesanyjától: önálló lakásban kezdhette a felnőtt életet.

A lányokat arra is szeretné felkészíteni, hogy a férfiak időnként elhagyják a nőket, mert ha ezt nem tudják előre, akkor ők is ugyanúgy összeomolhatnak, mint annak idején Mónika. Saját bevallása szerint akkor is kizárólag rajta múlt, hogy nem hagyta el magát teljesen és nem került pszichiátriára. Ha újra felbukkanna egy férfi az életében, akkor mindennél fontosabb, hogy lányai bizalmát elnyerje, enélkül esélye sincs - jelentette ki a Reflektor TV-ben. Mónika egyébként nem itt beszélt először arról, hogy egy évnyi egyedüllét után lassanként kész lenne feladni a szingliséget: Fábry Sándor showjában is beismerte, hogy nemrégiben egy férfi barátilag átölelte és erről eszébe jutott, mennyire hiányzik neki az ilyen jellegű érintés.

Arra azonban eléggé határozottan reagált, amikor Fábry megkérdezte, hajlandó lenne-e feladni tévés munkáját, ha egy férfi erre kérné: nemes egyszerűséggel beintett a showman-nek. Persze ez a kérdés jelenleg aktualitását vesztette, mivel Mónika műsorát nyolc év után egyik napról a másikra levette a képernyőről kenyéradó gazdája, az RTL Klub.

Olvasson még többet Mónikáról Ide Kattintva!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.