Pasi most nem fér az életébe?

Elképesztően lefogyott Erdélyi Mónika!

Újra pörgős az élete, melyet nyolc kilóval könnyebben kezdett újra Erdélyi Mónika - A műsorvezetőt komoly szakítása és show-ja megszűnése sem törte le, sőt, jobban néz ki, mint valaha.

2010.06.01 14:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Ragyogóan fest Erdélyi Mónika - A csinos műsorvezetőnek, aki immár egyedül neveli két lányát, nemrég kibeszélő show-jától is el kellett búcsúznia. Ma a Reggeliben bizonyít, nyolc kilóval könnyebben, ezerrel pörög, és üzletei átalakítását is felügyeli. Úgy érzi, életében nem dolgozott ennyit, mint most, de közben látványosan lefogyott.

Nem csoda, ha elterjedt a pletyka: talán új pasija van! Mónika ezt cáfolja, bár mint mondja, jó lenne. Öt-hat kilótól szeretne még megszabadulni. A gyermeknevelésben édesanyja segít neki, de volt párja, Gyula szüleire is számíthat. Ha otthon van, minden idejét lányaira szánja. Úgy véli, nemsokára magánéletére is lesz ideje. Jön a nyár, és ő nyitott lesz egy új kapcsolatra is - adta hírül a Kiskegyed.

Korábban nyolc éven át vezette kibeszélő-show-ját Erdélyi Mónika - Az utóbbi időben azonban a műsor miatt a médiahatóság többször is büntetéssel sújtotta az RTL Klubot. Április elején derült ki, hogy a Mónika show-t leveszik a képernyőről.

A műsorvezető már ekkor kifejtette, örülne annak, ha a csatornája a közeljövőben egy hasonló, beszélgetős műsor vezetését bízná rá. Mónika átkerült a Reggelibe, amelynek vezetése sokak szerint pont neki való.

Az első adás után azonban több internetes fórumon is kritizálták a stílusát. Volt, akinek nem nyerte el tetszését a "féktelen vihorászása" és térdcsapkodása, mások annak sem örültek, hogy egyáltalán visszatért.

Erdélyi Mónika azonban nem olvas fórumokat, mint mondja: az arc nélkül véleményt mondogatók nem érdeklik, csak a közeli ismerősei, kollégái véleményére ad.

Úgy véli, hogy az első Reggelije oldott hangulatban telt. Hajnali négykor talpon volt és izgatottan készült az adásra. A smink és a kávé, valamint az adásátnézés után már sokat oldódott, de Csonka András is sokat segített neki ebben.

"Nem én hibáztam" - állítja Erdélyi Mónika!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.