Húszmilliós büntetéssel sújthatják a show-t

Mónika "Dugovics Tituszként" rántja magával Joshi Bharat-ot?

Egy hónapon belül már a második rekordösszegű szankció sújtja az indiai lélekelemző műsorát - Az ORTT fokozottan ellenőrzi a Joshi Bharat show-t, amely most húszmilliós büntetést kapott.

2010.04.14 08:30

Két hete derült ki, hogy megszűnik a Mónika-show, de úgy tűnik, követheti a kibeszélő show háziasszonyáét Joshi Bharat műsora is - Az Országos Rádió és Televízió Testület fokozottan ellenőrzi a show-t és egy hónapon belül már másodszor sújtja rekordösszegű büntetéssel.

Mai napon három januárban sugárzott adás miatt kerül terítékre náluk Bharat show-ja. Az irodai előterjesztés szerint a legnagyobb összeget is elérheti a büntetés, vagyis 20 millió forintjába kerülhet a Tv2-nek a kibeszélőshow - mondta el a Napi Ásznak Szalai Annamária, az ORTT Fidesz által delegált tagja.

A műsorszolgáltató mindhárom esetben sértette a kiskorúak védelmét, családon belüli erőszak, trágár beszéd, bántalmazás és a gyerekek iránti közömbös viselkedés szerepelt az adásokban.

Szalai Annamária a Napi Ásznak elmondta: a műsorvezető nem a konfliktus kezelésére, hanem annak részletes kibontására törekedett, egy alkalommal pedig számon kérte a bántalmazott hölgyet, hogy miért tűrt, miért nem hagyta el a férjét.

Március elején az ORTT két decemberi adás miatt 13,4 millió forintra büntette a Joshi Bharat show miatt a csatornát. A Tv2 a határozat kézhezvételéig nem kívánja kommentálni a testület döntését - írta meg a Napi Ász.

Szalai Annamária a lapnak elmondta, már a Mónika-show megszűnését is üdvözölte, de reméli, hogy Mónika "Dugovics Tituszhoz hasonóan rántja magával" hamarosan Joshi Bharat-ot is a süllyesztőbe.

Az RTL Klub azonban csak a Mónika show frissen felvett részeit nem közli. Május közepétől az ismétléseket láthatjuk a képernyőn.

Ám a Mónika show újrasugárzott részeit is ellenőrzi majs az ORTT, ha ugyanis olyasmi kerülne adásba, amit egyszer jogsértés miatt már büntettek, az újra büntethető, ráadásul magasabb fokon.

A csatorna szerint erre nem kerülhet sor, fokozott figyelemmel kísérik majd, melyik epizódok mennek adásba - tudta meg a Napi Ász.

Erdélyi Mónika szerint nincs idő kesergésre!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.