Már biztos a könnyes búcsú

9 év után véget ér a Mónika-show!

Könnyes búcsú! A műsorvezető szerdán forgatta műsorának utolsó adását, a stáb tagjai tortával, könnyek között ünnepelték a magyar televíziózás eddigi leghosszabb talkshow-ját.

2010.04.01 19:19rtlklub.hu/napi ász

A műsorvezető eddig majdnem kétezer adáson van túl. Szerdán forgatták az utolsó adást, a stáb tagjai tortával, könnyek között ünnepelték a magyar televíziózás eddigi leghosszabb talkshow-ját.

Mónika nemcsak televíziósként, de egyedülálló anyaként is bizonyít, miközben mindig is vállalta a nyilvánosság előtt élete nagy fordulópontjait.

Mónika a könnyeivel küszködve vallott a kilenc évről az RTL Klub kameráinak.
Kattintson, és nezze meg Ön is!

Megszűnik az RTL Klub kommunikációs igazgatósága

Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója mától közös megegyezéssel, közel hároméves munkaviszony után távozik a csatornától, ezzel párhuzamosan megszűnikm a társaság kommunikációs igazgatósága.

Kolosi Péter programigazgató a Napi Ásznak elmondta, hogy távozásával egy kiváló szakember és jó barát hagyja el a céget, aki megformálta és új minőséget adott a csatorna kommunikációs tevékenységének. Rényi ugyancsak elmondta, hogy fantasztikus időszakot tudhat maga mögött az RTL-nél, hálás, amiért lehetőséget kapott, része lehetett egy profi és sikeres cég életének.

Azt nem árulta el, hol folytatja karrierjét - írja a Napi Ász.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.