Sem nem cáfolták, sem nem erősítették meg...

Megszűnik a Mónika show?

Távozott a csatorna kommunikációs osztályáról három főmunkatárs és nagy átszervezések várhatóak - Információk szerint megszűnik az RTL Klub legnézettebb műsora, a Mónika show is. A programigazgató egyelőre nem erősítette meg, és nem is cáfolta a hírt.

2010.04.01 07:30

A csatorna vezetése egyáltalán nem tervezett radikális változtatásokat, mégis úgy néz ki, megszűnik a Mónika show.

A Napi Ász úgy tudja, átszervezések és leépítések kezdődtek a az RTL Klubnál, a csatorna kommunikációs osztályáról, noha közös megegyezéssel, de távozott három főmunkatárs.

Az átszervezés érinti a Mónika show-t is a Napi Ász értesülései szerint. Kolosi Péter programigazgató sem meg nem erősítette, sem nem cáfolta a hírt. Csak annyit mondott, nem szeretné kommentálni ma ezt.

A TV2 szóvivője, Koltay Tamás a Napi Ász megkeresésére úgy nyilatkozott, ott tovább folytatódik a Joshi Bharat show.

Erdélyi Mónika egyelőre nem reagált az érdeklődésre és az RTL Klub kreatív osztályvezetője sem ereszette bőlére a dolgot.

A Mónika show kapcsán csupán annyit mondott, nem készülnek még ilyen hivatalos bejelentésre - adta hírül a Napi Ász.

Megszűnik az RTL Klub kommunikációs igazgatósága

Rényi Ádám, a csatorna kommunikációs igazgatója mától közös megegyezéssel, közel hároméves munkaviszony után távozik a csatornától, ezzel párhuzamosan megszűnikm a társaság kommunikációs igazgatósága.

Kolosi Péter programigazgató a Napi Ásznak elmondta, hogy távozásával egy kiváló szakember és jó barát hagyja el a céget, aki megformálta és új minőséget adott a csatorna kommunikációs tevékenységének.

Rényi ugyancsak elmondta, hogy fantasztikus időszakot tudhat maga mögött az RTL-nél, hálás, amiért lehetőséget kapott, része lehetett egy profi és sikeres cég életének. Azt nem árulta el, hol folytatja karrierjét - írja a Napi Ász.

Mónika kamerák előtt szabálytalankodott!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.