Mozgalom indult a kibeszélőshow-ért

Nézők és sztárok követelik vissza a Mónika show-t

Nemcsak a nézők, hírességek is szeretnék visszakapni a kibeszélőshow-t - Pár nappal a bejelentés után, miszerint a Mónika-show megszűnik, mozgalom is indult az egyik közösségi portálon, hogy vonják vissza a döntést.

2010.04.07 12:25ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Több híresség is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, melyet az egyik közösségi portálon indítottak a Mónika-show megszüntetése ellen. Több száz követője lett a dolognak, a "Vissza Mónikát!" profilt támogatja többek között Molnár Anikó, István Dani, Ihos József, Kovács Áron és Király Viktor is - írja a Napi Ász.

Utóbbi elmondta, neki rengeteg vidám és egyben hasznos percet szerzett a Mónika-show, nyelvi nehézségei miatt hazaköltözésük után sokat nézte a tévét, hogy fejlődhessen. Rengeteg, számára ismeretlen kifejezést tanult meg onnan, amit máig használ a haverjaival. Ilyen például a "sinter vagy" - mondta el a Napi Ásznak nevetve Király Viktor.

Erdélyi Mónika meghatódott a kezdeményezésen. Látta ő is, hogy létrejött a klub, és jólesik neki az emberek szeretete. Ő is megkedvelte a műfajt, de mint mondja, a televízió okkal szüntette meg a műsort.

Mónika egyébként örülne annak, ha a csatorna a közeljövőben egy hasonló, beszélgetős műsor vezetését bízná rá. Esélyeket azonban nem szeretett volna latolgatni.

A Mónika-show miatt a médiahatóság többször is büntetéssel sújtotta az RTL Klubot. A show háziasszonya egyébként örömét fejezte ki, hogy a csatorna megkezdi hamarosan a korábbi adások ismétlését.

Jó lesz magát visszanéznie, tette hozzá Erdélyi Mónika, aki korábban is megnézte a műsort a televízióban - adta hírül a Napi Ász.

Sírva búcsúzott a műsorvezető!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.