Most az ő életében turkálnak...

"Sokan meglepődnek majd" - Botránykönyv készül Erdélyi Mónikáról!

Nemcsak a show körüli rejtélyekről, a műsorvezető, Mónika vállalkozásairól és magánéleti titkairól is lerántaná a leplet egy hamarosan megjelenő botránykönyv - a szerző egyelőre nem szeretné felfedni kilétét.

2010.06.07 06:30ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az sem kizárt, hogy álnéven jelentetné meg a könyvét a szerző, aki a Napi Ász információi szerint szaftos részletekben gazdag botránykönyvet készül kiadni az egykori kibeszélőshow sztárjáról. Műsorának rejtélyei mellett Erdélyi Mónika magánélete és vállalkozásai is terítékre kerülnének.

Mint a nevét felfedni nem kívánó szerző elmondta, nagyon sok olyan emberrel beszélt az elmúlt hónapokban, akik közel álltak vagy állnak Mónikához, egy részük a show munkatársa volt. Szerinte a közvélemény vajmi keveset tud a műsorvezető valós életéről. Kedves nőnek tűnik, de a kötetben többen kifejtik nem túl hízelgő véleményüket róla - persze olyanok is vannak, akik eddig rejtve maradt pozitív tulajdonságairól mesélnek. Több kényes részlet derül ki Mónika magánéletéről is. Nagyon sokan meglepődnek majd - biztosította a Napi Ászt a titokzatos szerző.

Erdélyi Mónika nyolc éven át vezette a nevével fémjelzett kibeszélőshow-t - az utóbbi időben azonban több büntetést is kapott a műsor miatt az RTL Klub a médiahatóságtól.

Április elején derült ki, hogy a Mónika show-nak vége - A csatorna az ismétléseket tűzi műsorra. A sztár fájó szívvel vált meg műsorától, de már akkor elmondta, szívesen vezetne egy hasonló, beszélgetős műsort az RTL-nél.

Mónika ma a Reggeliben ébreszti a nézőket, amely sokak szerint testhezálló feladat számára. Kritikákat azonban kapott az első adás után: voltak, akik nem tartották szimpatikusnak "vihorászós" modorát és "térdcsapkodását".

A sztár mindenesetre nem ad a véleményükre, mint mondta, munkaadói, barátai és családja szavára hallgat.

Nem bánkódik túlzottan a show megszűnése miatt, hiszen televíziós munkája mellett üzletei vannak, ezek átalakítását tervezgeti éppen.

Két lányát, Vikit és Olíviát közel egy egy éve egyedül neveli, legutóbbi komoly párjával, Mukli Gyulával ugyanis tavaly véget ért a kapcsolatuk.

Kellene már egy pasi Mónikának!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.