Szellemeket űztek ki Détárék házából!

Rékasi Károlyék nem bírták tovább fiuk sikolyait

Kénytelen volt átértékelni a szellemekről alkotott véleményét a népszerű színész, amikor szembenézett azzal, hogy fia éjszakánként miért riad fel kiabálva.

2010.08.09 08:30ma.hu - Fotó: Kiskegyed - Europress

Détár Enikő és Rékasi Károly sokáig nem értette: mi az oka, hogy kisfiuk, Zsebi egészen kicsi korától fogva éjszakánként felriad, és nagyon kiborul. A színésznő mindig hitt a szellemvilágban, de férje elutasította.

Rékasi a Juventus műsorában mesélte el: egy éjszaka velőtrázó sikolyra ébredtek: fiuk szobája felől jött. A gyermek az ágy szélén falhoz lapulva remeg, és a sarokra mered. Nem volt más hátra, felkeresték Magyar Kovács András táltost, akit Enikő ismer, és megkérték, látogassa meg a házukat. A táltos azt kérte, menjenek el otthonról, s mikor pár óra után hazatértek, Rékasi Károly is kénytelen volt beismerni: szellemek pedig vannak.

Magyar Kovács András rámutatott arra a sarokra, ahová a fiuk meredt éjszakánként: elmondta, hogy a három szellem közül egyik éppen ott lakott. A gyerekek bizonyos korig sokkal fogékonyabbak dolgokra, mint a felnőttek. A táltos mindenesetre megtisztította otthonukat, Zsebinél sem tapasztaltak többé pánikrohamot - írja a Napi Ász.

Mint Rékasi Károly korábban megjegyezte: néha olyanok is szembesülnek furcsaságokkal, akik sosem hittek benne - ez történt velük is. Párjával, Enikővel nem gondolták volna, hogy a szellemek megkeseríthetik az életüket, amíg saját szemükkel nem látták.

Lányuknál, Giginél semmi gond nem volt, és meg is fogadták: minden apró nyöszörgésre nem fognak berohangálni a gyerekekhez. Fiuk, Zsebi azonban kezdettől fogva nyugtalan volt a saját szobájában.

Őrködni kellett mellette. Ahogy nőtt, a különös dolgok is sűrűsödtek. Gyermekük a lakás bizonyos pontjain nem maradt meg, és nagy ívben kerülte azokat.

Hasonló, hátborzongató élményekről számolt be korábban Németh Kristóf és felesége, Nikolett is. A kis család Londonba utazott meglátogatni Niki testvérét.

Először egy szállodában laktak, mielőtt a rokonokhoz mentek volna. Itt történt meg velük, hogy kisfiuk már belépve hisztérikus rohamot kapott, üvöltött és ki akart onnan menni.

A szülők semmit sem értettek, és maradtak. Ezt különös események követték: nem nyílt a szobájuk ajtaja, amikor visszatértek a sétáról, a recepción azt mondták nekik, hogy nem is laknak ott.

Amikor sikerült bejutniuk, becsapódott a fürdő ajtaja, és belülről bezáródott. A hotel dolgozói is értetlenül álltak az eset előtt...

Détár Enikő újra dorombolt!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.