Détár Enci rögtön tudja, ha "akció" van...

Rékasi mindig lebukik, ha idegen nővel csókolózik!

A sármos színész már akkor hosszabb ideje szerepelt a népszerű sorozatban, amikor kisfia meg sem született - Rékasi Károly kisebbik gyermeke nem bírja elviselni a papa filmbéli kedvesét!

2009.11.04 08:25ma.hu

Csupán nyolcéves Rékasi Károly és Détár Enikő kisfia, Zsebi, aki még a világra sem jött, amikor édesapja szerepet kapott a Barátok köztben. Károly azóta is kavarja az állóvizet Bartha Zsoltként, és Kiss Ramóna partnereként többször meghökkentette a fiát!

Zsebi ki nem állhatja a fiatal színésznő által megformált Zsófit. Teljesen felháborodott azon, hogy Ramóna a történetben pofon vágta az apját, amikor pedig csókolózni látja a két színészt, árulkodni siet az édesanyjához!

Rékasi Károly elárulta, ő élvezi a rosszfiú szerepet, hiszen mindenkiben ott van a kisördög, és amit a való életben nem tehet meg, azt a filmvásznon igen - mondta el az Epizód magazinnak a sztár.

Kiss Ramóna éppen nemrég számolt be arról, hogy kollégai már szinte az élete részévé váltak. Nemcsak a kamerák előtt töltenek együtt időt, hanem ha tehetik, szabadidejükben is.

A Barátok közt stábja nemrég ünnepelte meg egy jó hangulatú kertipartin a sorozat ötezredik epizódját. A tábortűz és a birkapörkölt sem hiányzott...

Zsófi megformálója szerint az egész csapat olyan már, mint egy család. Miután a nap 24 órájából 10-et együtt töltenek, nem is nagyon alakulhatott másként.

Természetesen mindig adódhatnak viták, de ezeket megbeszélik, és elsimítják.

Kiss Ramóna 17 éves volt, amikor bekerült a sorozatba. Hét év telt el azóta, "Zsófi" komolyabb jeleneteket is kapott, amikor pedig megjelent életében Rékasi Károly, azaz Bartha Zsolt, a karakter Ramóna szerint felnőtté vált.

Ilyen értelemben Rékasi Károly tette őt igazi nővé - mesélte a fiatal színésznő.

Rékasi Károly Enci miatt lazult el!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.