Részvényekkel menekül a magyar színész

Rékasi Károly temérdek pálinkás üveg között...

A Barátok Közt Bartha Zsoltjával temérdek pálinkás üveg közt beszélgetett az internetes sztártévé riportere, aki arról számolt be, hogy párjával új befektetésük van, mégpedig nem is akármilyen.

2009.10.29 06:30Tabu tv

Détár Enikő és Rékasi Károly szerint majd később derül ki, mennyire jó befektetést választottak.

A Tabu Tv megtudta: Rékasi Károly és felesége ez év júniusától egy frissen induló pálinkafőzésben vásároltak résztulajdont.

"Ha úgy tetszik, van egy pálinkafőzde részletünk, de nem is ez az érdekes, hanem az, hogy közel kerülhettünk egy igazi örömszerző helyhez" - meséli a tabutv.hu riporterének a színész, aki nem riadt meg a gazdasági világválságtól sem, hanem bátran belevágott az új üzletbe.

"Két féle ember van. Akad, aki egy problémánál leblokkol, vagy az, aki a megoldást keresi. Mi elsősorban a párommal olyan emberek vagyunk, akik a megoldást keressük és a kiutat nézzük egyből. Nem roskadunk össze és nem torpanunk meg" - mondta el a tabutv.hu videójában Rékasi Károly, aki nem szörnyűlködik és nem sajnálja magát, hanem a kiutat keresi.

Veszélybe került a Barátok közt sztárjának gyermeke?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.