Kedvese megbocsátott a megasztárnak

Lakatos Krisztián félrelépés után eljegyzést tart!

Gyűrűvel lepi meg hamarosan a barátnőjét Lakatos Krisztián - Az énekes, akiről nemrég elterjedt, hogy megcsalta párját, eljegyzésre készül.

2010.08.04 07:40ma.hu - Fotó: lakatoskrisztian.hu

Úgy tűnik, Lakatos Krisztián megúszta a kisebb kalandozást: a párja megbocsátott neki, elmondása szerint sikerült megbeszélniük a dolgokat, és most minden rendben van közöttük. Ő az első férfi a barátnője életében, aki nagyon szereti őt.

Krisztián elárulta: komolyan gondolja vele a kapcsolatot, és szeptemberben egy utazásra viszi a lányt, ahol nagy meglepetés vár rá. Fél éve vannak együtt, neki ez az idő elég arra, hogy rájöjjön, számára ez a lány az igazi. Hogy ezt kifejezze, gyűrűvel és egy ajánlattal fog előállni, reméli, hogy igen lesz a válasz - mondta el a Napi Ásznak Krisztián.

A Megasztárban feltűnt énekes minden eszközzel igyekszik helyrehozni kapcsolatát, melyet nemrég a hírek szerint veszélybe sodort.

A közelmúltban is lelkendezve beszélt a kedveséről, ám az egyik napilap szerkesztőségébe eljuttatott fotó szerint közben egy másik hölgynek is csapta a szelet.

Egy fekete hajú lánnyal látták őt sétálgatni kézenfogva és ölelkezve a budapesti Andrássy úton. A fotót egy szemtanú készítette.

Lakatos Krisztián ezzel kapcsolatban úgy reagált: a húgával látták együtt. Testvére, Gina azonban alacsonyabb, és festett, szőkésbarna haja van.

Krisztián ugyanakkor már korábban eljegyzést emlegetett, amelyet augusztusra tervezett. Liptai Claudia előtt a Mokka stúdiójában beszéltek a fiatalok lángoló szerelmükről.

A csinos lány arról áradozott, mennyire megfogta az énekes egyénisége, stílusa, beállítottsága.

Lakatos Krisztián egyébként egy komolyabb rosszulléte óta fogyókúrázik, és jelentős súlyfelesleget adott már le - népszerűsége azóta talán még nagyobb.

Komolyan gondolja ezt a megasztáros?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.