Magas vérnyomás, bedagadt máj...

A halál küszöbén volt Lakatos Krisztián!

Teljes életmódváltásra van szüksége az énekesnek - Lakatos Krisztián másfél hónappal ezelőtt olyan rosszul lett, hogy kórházba vitték! Vércukra 23 volt, bedagadt a mája és vérnyomására is gyógyszert kellett neki adni...

2010.02.11 07:20ma.hu

Egy baráti társasággal vacsorázott együtt Lakatos Krisztián másfél hónapja, amikor váratlanul rettentően rosszul lett. Barátja vitte be a kórházba, ahol 23-as vércukorszintet mértek nála, kis híján kómába esett! A sztárnak azonban a mája is bedagadt, vérnyomásával is gondok voltak.

Krisztián nagyon megijedt, azóta drasztikusan életmódot váltott: másfél hónap alatt 18 kilót dobott le, most mínusz 21-nél tart, de még legalább 13-tól szeretne megszabadulni. Már nem kéne neki a korábban élt élete - szögezte le.

Krisztián délután 5 után semmit sem eszik. Azelőtt 15 kiflit evett meg reggelire! Az elhízottak hamarabb lesznek cukorbetegek - odafigyelésre és orvosi kontrollra is szüksége van - mesélte a megasztár a Napi Ászban.

Krisztián csodálatraméltó, látványos fogyása már korábban is feltűnő volt, ám azt senki sem gondolhatta, mi késztette a drasztikus diétára a sztárt.

Mindenesetre decemberben arról számolt be, álmában sem hitte volna, hogy ennyi kilótól meg tud szabadulni.

Akkor tizenöt kilóval volt kevesebb, neki ez hatalmas boldogság volt. De úgy fogalmazott: akkor lesz igazán elégedett, ha rámegy egy 36-os öltöny.

Krisztián elmondta, az embernek először pszichikailag kell eldöntenie és feldolgoznia azt, hogy most le fog fogyni. Tévhit, hogy mindez egy csettintésre működik.

Ezt a vonatot el kell indítani, ami nagyon nehéz. Neki könnyen elindult szerencsére - mesélte korábban a megasztár, aki hozzátette: mindent eszik, de mértékkel.

Teljesült Lakatos Krisztián álma!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.