"A húgommal láttak"

Csalja a barátnőjét Lakatos Krisztián?

Talán máris vészharangot kellene kongatni a megasztáros kapcsolata felett? Lakatos Krisztiánról, aki napokkal ezelőtt még lelkendezve beszélt szőke kedveséről, különös fotó készült.

2010.07.19 06:53ma.hu - Fotó: lakatoskrisztian.hu

Két hete még lángoló szerelméről beszélt Lakatos Krisztián és kedvese a Mokka stúdiójában Liptai Claudia előtt - a fiatal lány elmondta, mennyire megfogta Krisztián beállítottsága, egyénisége, stílusa. Az énekes azt felelte, fontos a határozottság egy ilyen komoly kapcsolatban. Már az augusztusi eljegyzést tervezték. Krisztián egyébként jelentős súlyfeleslegtől szabadult meg, amely növelte az önbizalmát és - amúgy sem kicsi - népszerűségét.

A minap azonban furcsa fotó készült a sztárról, amelyen egy fekete hajú lánnyal sétálgat kézenfogva és ölelkezve a budapesti Andrássy úton. Egy szemtanú küldte el a fényképet a Napi Ásznak, mellyel kapcsolatban Lakatos Krisztián csak annyit mondott: a húgával látták együtt. Testvére, Gina azonban alacsonyabb, és festett, szőkésbarna a haja - írja a Napi Ász.

Amióta teljesen életmódot váltott, Lakatos Krisztián külsőleg is megújult, talán nem véletlen, hogy egyre nagyobb a sikere a hölgyek körében.

A fiatal megasztár a télen olyan rosszul lett egy baráti vacsora közben, hogy kórházba kellett vinni. Vércukra 23 volt - nem sokon múlott, hogy kómába nem esett.

Bedagadt a mája és vérnyomására is gyógyszert kellett neki adni. Krisztián szörnyen megijedt, és drasztikus életmódváltásba kezdett. Kezdésnek másfél hónap alatt 18 kilót adott le, de nem állt meg. Mint mondta, már nem kellene neki a korábban élt élete...

Délután 5 óra után semmit sem eszik. Nagy változás ez ahhoz képest, hogy korábban 15 kiflit evett meg reggelire - mesélte.

Az énekes a 36-os öltöny felvételét tűzte ki célul - azelőtt álmában sem hitte volna, hogy ennyi kilótól meg tud szabadulni. Úgy érzi egyébként: először pszichikailag kell eldöntenie az embernek, hogy le akar fogyni.

Tényleg komolyan gondolja ezt a megasztáros?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.