A fitneszguru bírálta a fogyókúrás módszerét

Gombos Edina: Miféle barátság? Nem is ismerem Norbit!

Néhány hete bombaként robbant a hír, hogy egy diétás módszer miatt tönkrement Gombos Edina és Schobert Norbi barátsága, ám a szőke sztár azt állítja, hogy nem is ismerte a fitneszgurut.

2010.07.13 07:30Tabu tv

Harcba keveredett egymással Schobert Norbi és Gombos Edina. Az Update módszer atyja azzal vádolja a műsorvezetőnőt, hogy értelmetlen és ártalmas az a fogyókúrás módszer, amelyet népszerűsít.

Norbi már rengeteget nyilatkozott a témában, azonban a címlapokon dúló, végletekig fajuló viszály női főszereplője elsőként a Tabu Tv-nek beszélt a történtekről.

"Elkezdtem egy fogyókúrás módszert, amiben hiszek, és azt gondolom, hogy mindenki hadd döntse el maga, milyen módszert tart ideálisnak, amikor fogyni szeretne, és más ne szóljon abba bele!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Gombos Edina.

"Sajnálatosnak tartom, hogy Schobert Norbi sérelmezi, hogy én ezt a módszert választottam, de azt, hogy mi volt a szándéka ezzel az egésszel, nem tudom. Talán hírverést akart a saját módszerének, esetlegesen rossz fényben akarta feltüntetni azt a módszert, amit mások használnak... Azért nem vettem a dolgot személyes támadásnak, mert nem akarok azon a szinten lenni, ahol ő. El is hárítottam minden újságírói megkeresést, ami ebben a témában volt, mert én nem reagálok erre, azt a kesztyűt én nem veszem fel, amit ő ledobott, és nem szeretnék egy címlapon szerepelni vele, mert méltatlannak tartom." - mondta a tabutv.hu riporterének a FEM3 műsorvezetője, aki az újságok szerint szoros barátságban volt a fitneszguruval.

"Norbival nagyjából kétszer találkoztam életemben rendezvényeken. Soha nem voltunk barátok, jó ismerősök, kollégák, tehát itt nem arról van szó, hogy egy barátság ment ezen tönkre, hiszen soha nem voltunk barátok és nem ismerjük egymást!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Gombos Edina, aki valószínűleg a későbbiekben sem keresi majd Schobert Norbi társaságát.

Óvszert is reklámozna Gombos Edina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.