Családon belüli erőszak áldozataival találkozott

Gombos Edina mások előtt sírta el magát

Könnyeivel küszködött és alig jutott szóhoz a mindig magabiztos Gombos Edina, amikor találkozott azokkal az édesanyákkal és kisgyermekekkel, akik a családon belüli erőszak, illetve az alvilág elől egy baptista anyaotthonban találtak menedéket

2010.06.18 14:30gombosedina.hu

A műsorvezetőnek sikerült elintéznie, hogy az a festékgyár, amelynek a reklámjaiban szerepel, jelentős mennyiségű szobafestéket biztosítson az intézmény felújításához.

– Ilyen mértékben kiszolgáltatott gyermekekkel és édesanyákkal még sohasem találkoztam, minden tiszteletem az övék, hogy nem adják fel, s azoké, akik önzetlenül segítenek nekik, hogy újrakezdhessék életüket – mesélte remegő hangon Gombos Edina.

– Férjem, Alberto egy olyan kultúrából érkezett, ahol a nők tisztelete az egyik legfontosabb érték, így elképzelhetetlen, hogy bármilyen erőszak előforduljon a családunkban. Sajnos sokak nem ilyen szerencsések, ezért kötelességünk, hogy nekik segítsünk, amikor csak tudunk – tette hozzá a műsorvezető.

Edina egyébként teljes titoktartásban utazott el a baptista anyaotthonba, ahol kilenc családot, köztük sok kisgyermeket látogatott meg. Mindannyiuknak mosolyt csalt az arcára, amikor a népszerű televíziós személyiség bekopogtatott hozzájuk az ajándékkal.

Az nem publikus, hogy pontosan hol történt a találkozás, nehogy az erőszak utolérje a családokat. Ami fontos, hogy most biztonságban vannak, gondoskodnak róluk és egy szép épületben élhetnek.

Óvszert is reklámozna Gombos Edina!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.