Kikosarazta a világsztárt az egykori villalakó

Eddie Murphy bepróbálkozott Molnár Anikónál!

Hazatért Amerikából a szőkeség, aki az egyik kedvelt talkshow vendége volt a minap - Molnár Anikó elárulta, hogy Eddie Murphy-vel is megismerkedett, aki igazi karakternek nevezte, és bepróbálkozott nála.

2010.05.06 08:40ma.hu - Fotó: kiskegyed.hu

Visszatért Molnár Anikó az Egyesült Államokból - Az egykori villalakó Hajdú Péter műsorának felvételén mesélt arról, hogy az elmúlt, média előtt töltött hét évet igyekezett három hónap alatt kipihenni.

Világsztárral is összeakadt. Mint mondta, barátnője jól ismerte Eddie Murphy első számú titkárát, és egyik nap épp akkor hívta fel őt, amikor együtt voltak. A színész találkozóra hívta őt a házába és mikor hallotta, hogy a hölgyek is vele vannak, őket is meghívta. A kertben ültek, mikor megjelent Murphy. Anikó igyekezett leplezni izgatottságát.

Négy órát töltöttek ott, egyszer Eddie félrehívta őt. De csak egyszer ért hozzá, hogy megnézze, magasabb-e nála. Akkor nem próbálkozott be, csak annyit mondott: szép a keze, a szeme és a lába. Még énekelt is neki, hogy oldja a feszültséget. Amikor távozott, annyit mondott, igazi karakter - mesélte Hajdú Péternek Anikó, akinek jól esett a dícséret.

Később azonban Murphy titkára felhívta a szőkeség barátnőjét, hogy hívja el mozizni a házába őket, de Anikó nem akarta. Ha nyilvános helyre hívja el például vacsorázni, igent mondott volna, de így rizikósnak találta a helyzetet - vallotta be Anikó, aki egyébként pultosként kezd dolgozni hamarosan, ahogy a Való Világ show előtt tette.

Bevallotta: a média miatt máig szedi az antidepresszánsokat. Amerikában sem tudta abbahagyni, mert a neten követhette, miket írnak össze róla a lapok. Úgy érzi: annak örültek volna legjobban, ha hazafelé menet lezuhan a gépe. Az Anikóval készült beszélgetés egyébként vasárnap este lesz látható a képernyőn - adta hírül a Napi Ász.

Molnár Anikó Amerikába távozása óta számos találgatás jelent meg a sztárról, vajon miért ment el és mit csinál odakint. "Köddé vált" - fogalmazott a hazai média.

A híresztelésekből gyakorlatilag semmi sem volt igaz - mindezt a szőkeség testvére, Attila osztotta meg az egyik napilappal a közelmúltban. A férfi úgy fogalmazott: a média valóságos összeesküvés-elméleteket gyárt a testvéréről.

Anikó nem dolgozni ment Amerikába, mint azt a korábbi hírek állították, hanem azért, hogy legyen egy kis nyugalma. Különösen amiatt sokallt be, hogy mindenből, ami történt vele, negatívumot kreáltak a lapok.

Reménykedett abban, hogy több ezer kilométerre a hazájától megteheti: pihen. Erre azonban különféle történetek láttak róla napvilágot.

Molnár Anikó nem sokkal ezelőtt maga is megszólalt. Elmondta, pánikbetegséggel küzd, a férfiak pedig félnek tőle. Elege lett mindenből, ki akar szállni a showbizniszből.

Emiatt azt is titokban tartotta, hogy pontosan mikorérkezik haza Magyarországra. Leszögezte, hogy a történtek után nem vállal semmiféle médiaszereplést.

Testvére azt is elmondta, hogy az egykori villalakó nem szeretne semmiről nyilatkozni, és ha kitalációk jelennek meg róla, mostantól azonnal perre viszi a dolgot.

Nem jött be Molnár Anikónak az USA?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.