Művészien vetkőzik az ex-villalakó

Molnár Anikó meztelenül jelenik meg egy kiállításon

Molnár Anikó ismét levetkőzik - A szőke celeb sejtelmes fotókon mutatja meg bájait, mindezt a művészet jegyében teszi.

2010.01.29 12:30rtlbulvar.hu - Fotó: Cool tv

Molnár Anikó a Cool Live-ban árult el részleteket Müller Attila előtt a napokban készülő művészi fotóiról.

A celeb ugyanis a korábbi férfimagazinos képeivel ellentétben ezúttal sejtelmes félaktokon, fény-árny játékok ködjébe burkolózva mutatja meg sebészi bájait.

Ráadásul új szakmájából is sikerült egy-két motívumot belecsempésznie a fotókba, hiszen kezdő krupiéként boldogan pózol egy király és egy ász társaságában.

Anikó emellett nincs hozzászokva ahhoz, hogy nem láthatatta azonnal a végeredményt, mint eddigi fotózásai után, itt ugyanis nem minden az, aminek látszik.

A felvételeket Turay Zoltán fotográfus készítette, aki ezekkel az alkotásokkal egy művészi akt kiállításra készül márciusban. A modell először vett részt egy ilyen fotózáson, de jól érezte magát, hiszen a fotós régi barátja, és csak olyan képek készültek róla, amelyekbe ő is beleegyezett.

Bár fogalma sem volt, hogy a különleges beállításoknak mi lesz a vége, azt gondolja, művészi alkotások készültek.

- Én úgy gondolom, hogy a művész döntse el, mi az, ami az ő kiállításába belefér – mondta Anikó a Cool-ban.

A celeb szerint a végeredmény azt mutatja, ezek a fotók elérik azt a szintet, ami már megjelenhet egy kiállításon is, nemcsak egy férfimagazinban.

Anikó elégedett magával és a képekkel, azt mondja, nem akar bizonyítani senkinek sem, de jól esett neki, hogy így harminc felett is gondoltak rá, és őt kérték fel erre a fotózásra.

Szabadulna a démonoktól Molnár Anikó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.