Drukkolt neki, és várja a találkozót!

Molnár Anikónak Tabáni István kell!

Nem titkolózik a szőke egykori villalakó - Rajong a Csillag születik győzteséért, Tabáni Istvánért. Molnár Anikó legszívesebben azonnal találkozna vele, mert lenyűgözi és elvarázsolja.

2010.01.27 07:35ma.hu

Molnár Anikó kezdettől fogva Tabáni Istvánnak drukkolt a Csillag születikben - Nagyon örült, hogy megnyerte a tehetségkutatót, csiszolatlan gyémántnak tartja, aki mint ember nagyon tetszik neki, és ha kívánhatna egy párt magának, biztosan olyan lenne, mint István.

Szerénysége is megfogta, a belső kisugárzása - Anikót teljesen lenyűgözte. A szőkeség elárulta: nagyon szívesen találkozna Istvánnal. Félti őt a médiától is, elmondaná neki saját tapasztalatait, felkészítené a "mindig csillogó" sztárvilágra. A mai eszével ő is sok mindent másképp csinálna - fejtette ki Anikó az Epizód magazinban.

Tabáni Istvánnak egyelőre nincs kedvese, ki tudja, mi lehet még a dologból?

A Csillag születik győztese azt is nehezen tudta feldolgozni, hogy megnyerte a tehetségkutatót, pedig versenytársai elmondása szerint mindenki tisztában volt azzal, hogy Istvánt meg lehet szorongatni, de legyőzni nem valószínű.

A korábban múzeumi teremőrként dolgozó és havi negyvenezer forintból élő férfinak hatalmas előrelépés volt a győzelem, és hogy ezentúl havi egymillióból élhet egy éven át.

István már tudja, hogy nem fogja elszórni a pénzt, elsősorban fellépéseiből szeretne élni, és a kapott milliókat félretenné. A későbbiekben lakást vagy házat venne belőle.

Hogy hogyan áll a 31 éves csillag a magánélettel? Erről szűkszavúan beszél. István ugyanis nem érti, miért érdekli ez az embereket.

Ő próbált udvarolni, ismerkedni, de jelentős szerelmekről az életében nem mesélhet - vallotta be. Az, hogy nem a legjobb anyagi körülmények között élt, úgy érzi, rányomta a bélyegét az ismerkedésre.

Tabáni István keserű tapasztalatairól számolt be - szerinte a lányok többségének első kérdése, hogy milyen kocsid van? Majd a mekkora a lakásod, és a fizetés iránti érdeklődés következik. Úgy érzi, az ember maga itt csak másodlagos.

Remélhetőleg hamarosan találkozik olyan hölggyel, aki megváltoztatja a véleményét.

Hogy ünnepelte szülinapját Tabáni István?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.