Gyógyszerfüggőségétől szabadulna a volt villalakó

Molnár Anikó: Nincs ufonauta-külsőm!

Az egykori Való Világ-sztár újra egyik felvételről a másikra siet - Mint mondja, őt hívják, felkéréseket kap, amiket elfogad. Most éppen új plasztikai beavatkozása a téma. Molnár Anikó ugyanis a hátsóján igazított..

2009.12.17 08:30ma.hu

A szemrevaló szőkeség először húszévesen plasztikáztatta a kebleit, mivel a sportolás miatt lefogytak. Harmincévesen kicsinek tűnt az implantátum, így tavalyelőtt kicseréltette. Nem hinné, hogy "ufonatuta-külseje" lenne. Ezúttal szintén a sok fogyás miatt feküdt kés alá: feltöltette a fenekét.

Molnár Anikó úgy véli, ha a jövőben elég ideje lesz sportolni, és kifejleszti alatta az izmot, akkor további beavatkozásra nem is lesz szükség. Anikó nem szeret hosszútávra tervezni, úgy gondolja, az élet folyamatosan változik.

Egy álma azonban fontos számára: egy éve küzd pánikbetegséggel, időben fordult pszichiáterhez, ezért nem roppant össze és rohamai sem voltak. Tablettákat kell azonban szednie, és ezzel szeretne leállni.

A szőkeség elmondta: korábban sem azért mesélte el Havas Henrik könyvében a történeteit, hogy másokat megbotránkoztasson. Túl sok dolog nyomasztotta a lelkét, ez egyfajta gyónás volt. Most is írással kúrálná magát: kiírná magából a betegséget.

A könyv, melynek a Démonok markában címet adná, a pánikbetegségről szólna - Anikó abból merít erőt, hogy Havas Henrik úgy vélte, ma már egyedül is tudna írni.

Az egykori villalakó azt is elmondta, hogy nem akar mindenáron családot. Egész életét el tudná képzelni úgy, hogy kutyákkal éljen, ők nem bántják és őszinték. Anikó a pomázi kutyamenhely lelkes segítője, az ennivaló, a vakcinák beszerzésében is közreműködik - adta hírül a Star magazin.

Molnár Anikó legutóbbi plasztikai műtétjéről néhány hete adott hírt a sajtó. A csinos sztár hónapokkal ezelőtt kemény diétába kezdett személyi edző segítségével, amelynek eredményeképpen tizenöt kilót adott le, és ez az idomain is meglátszik.

A fogyókúra remekül sikerült, de formás fenekének búcsút mondhatott Anikó. Ezért döntött úgy, hogy kés alá fekszik. Az edzések ugyanis nem segítettek azon, hogy hátsó fele már nem volt a régi. A kifogásolt fenék-részt néhány injekcióval töltötték fel.

Anikó egyébként azért kezdett a fogyókúrába, mert már - szavaival élve - "sertésdisznóvágásra ítéltnek" találta saját magát.

Egy hetilapban látta meg fotóját, már a diétája megkezdése után, amint két, különböző időpontban készült fényképe volt egymás mellé téve. Egyiken még az életmód-váltás előtt állt, a másikon pedig a mai eredmény.

Mint mondta, a különbség miatt rendesen elszégyellte magát. Még az is megfordult a fejében, hogy mert így kimenni az emberek közé? A mostani fotóján pedig egy tök jó nő volt látható - állapította meg a szőkeség.

Anikónak persze az sem könnyítette meg a dolgát, hogy pánikbeteg létére bemerészkedjen a konditerembe. Edzője, Niki - aki egyben barátnője is - azonban átsegítette ezen a nehéz időszakon.

"Az összes gatya lógott a valagamon" - állítja Molnár Anikó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.