Amerikában jól van a Nagy Ő

"Nem kiabálnak neki otrombaságokat" - Meglett Molnár Anikó

Egy közeli ismerőse szerint nem a véletlen műve, hogy az egykori nagy Ő, Molnár Anikó visszatért az Egyesült Államokba.

2010.03.10 14:30Kiskegyed - Fotó: kiskegyed.hu

Molnár Anikó nemrégiben köddé vált, még a búcsúlevelét is olvashattuk a sajtóban. A képtelen feltételezésekkel szemben nincs szó tragédiáról.

Anikó tavaly novemberben Las Vegasban vett részt egy pókerbajnokságon. Nagy álma teljesült ezzel, hiszen mindig ide vágyott. Amerikában végre nem figyelték minden lépését, ám azért sok férfinak feltűnt Anikó exkluzív megjelenése.

Hosszú évek után végre senki nem szólt be neki, nem kiabáltak utána valami otrombaságot.

„Azt mondta, rég érezte magát ennyire jól, és hozzátette, itt el tudná képzelni az életét – meséli egyik ismerőse. – Hazatérte után is rengeteget emlegette Amerikát, és készült arra, hogy amint teheti, visszamegy. Végig nagyon titokzatos volt, úgyhogy biztosan bepasizott a tengerentúlon! Anyukája nekem is csak annyit árult el, hogy jól van, és próbál valamilyen iskolát is elvégezni" - adta hírül a Kiskegyed.

Ambrus Attilának nem kellett Molnár Anikó!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.