Perel, ha bármi megjelenik róla

Befejezi a médiaszereplést - Molnár Anikó pánikbeteg és félnek tőle a pasik

Számos híresztelés jelent meg mostanság az egykori villalakóról - Molnár Anikó testvére szerint a legtöbbje kitaláció. A lány most jutott el oda, hogy szeretne kiszállni a showbizniszből, nyugalomra vágyik.

2010.04.20 09:30ma.hu

Molnár Anikó testvére, Attila szerint semmi sem igaz az utóbbi időben megjelent hírekből, melyek a szőkeség amerikai kinntartózkodásával kapcsolatban megjelentek, a média összeesküvés-elméleteket gyárt a testvéréről. Anikó eleve nem dolgozni ment Amerikába, hanem hogy nyugta legyen - szögezte le.

Elege lett abból, hogy bármit tesz, mindenből negatívumot kreálnak. Azt hitte, több ezer kilométerre a hazájától megteheti, hogy pihen, de erre különféle történetek láttak róla napvilágot. Anikó maga is megszólalt, és elmondta, pánikbetegséggel küzd, a férfiak pedig félnek tőle.

Elege lett mindenből, ki akar szállni a showbizniszből. Emiatt azt is titokban tartja, mikor tér haza Magyarországra. Ezek után pedig nem vállal semmiféle médiaszereplést. Testvére szerint üzent, hogy senkinek nem nyilatkozik semmit, ha bármi kitaláció megjelenik róla, azonnal perel - adta hírül a Kiskegyed.

Molnár Anikó hetekkel ezelőtt távozott az Egyesült Államokba, ezt követően pedig több helyen megjelent, hogy a lány egyszerűen köddé vált.

Egyik ismerőse nem sokkal később arról beszélt, hogy miután tavaly novemberben Anikó Las Vegas-ban részt vett egy pókerbajnokságon, és ezzel egy nagy álma teljesült, igyekezett visszatérni az Államokba, amint lehet.

Elmondása szerint nagyon jól érezte magát kint, és vissza is vágyott. Élvezte, hogy végre nem figyelték minden lépését, de exkluzív megjelenése azért sok férfinak feltűnt.

Anikónak mindenesetre jól esett, hogy végre, hosszú évek óta nem szólt be neki senki, nem kiabáltak utána otrombaságokat. Azt mondta, régen érezte ilyen jól magát, és hozzátette, hogy el tudná képzelni Amerikában az életét...

Testvére tisztázta Molnár Anikót

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.