Bámulatos profizmussal dolgozik Claudia

Liptai a túlélésért forgat?

Bámulatos profizmussal végzi a munkáját - mondják a kollégák Liptai Claudiáról, aki ismét dolgozik a Jóban Rosszban sorozat stábjával - Nem volt szükség miatta leállásra, de mindenben segítenek neki.

2010.05.04 07:35ma.hu

Élő adást egy darabig még nem vállal, de a Jóban Rosszban forgatására már visszatért a kedvesét gyászoló Liptai Claudia - Nevüket elhallgató kollégái szerint a színésznő mindenképp tiszteletet érdemel, hiszen a nyomasztó haláleset ellenére példásan helyt áll a munkában.

Profin látja el feladatát, munka közben szinte észre sem venni, mekkora tragédia érte. Liptai talán éppen a rájuk, a stábra való tekintettel igyekszik összeszedni magát, ők pedig igyekeznek számára jó hangulatot teremteni. A karaktere is egy derűs személyiség, így duplán nehéz a dolga.

A stáb tagjainak egyébként megtiltották, hogy lapoknak beszéljenek a színésznőről, ezzel is könnyítve visszatérését. A munkaterápia mindenesetre segíthet a tragédia feldolgozásában. Sokkal rosszabb, ha valaki magába roskad és elzárkózik mindenkitől - írja a Napi Ász.

Liptai Claudiát április 2-án nagy veszteség érte. Szerelmét, az egykori kormányszóvivőt holtan találta egyik barátja Batiz András budapesti, Andrássy úti lakásában, melyet az utóbbi időben Daróczi Dávid használt.

A rendőrség már az elején kizárta az idegenkezűséget, vagyis Daróczi Dávid - aki több barátja és Claudia szerint is "küzdött démonaival" - öngyilkosságot követett el.

A társasház lakói közül többen furcsa dolgokra hívták fel a figyelmet. Például arra, hogy aznap este volt, aki ricsajt és zenét hallott kiszűrődni Daróczi lakásából, feltehetően valami buli volt.

Egy másik lakó arról számolt be, hallotta is, amikor az egyik mentős a lakásból kijövet azt mondta, három pohár áll az asztalon. Az ügyben számos embert kihallgatott már a rendőrség.

A hírek szerint több tanú jegyzőkönyvbe mondta, hogy Liptai és Daróczi között az utóbbi időben nem volt felhőtlen a viszony, és állítólag szakítottak is. Mindezt az a barát is említette, aki rátalált Daróczi Dávid holttestére.

Szerinte az egykori kormányszóvivő az utolsó héten zaklatottabb volt, mint egyébként, látni lehetett rajta az indulatokat. Ő hiába igyekezett Dávidot feltölteni, ő már viaskodott.

Különösnek találta, hogy a volt kormányszóvivő több olyan barátjához is bejelentkezett, akikkel régen találkozott, mintha egy-egy sebet akart volna lezárni.

Sok mindent le is mondott azon a héten, de ezekről már nem számolt be. Neki mindezt észre kellett volna vennie - fogalmazott Daróczi barátja, aki hibásnak is érzi magát a történtekért.

Daróczi-dosszié: összeállt a kép

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.