Képtelen lenne mosolyogva Mokkázni

Külföldre megy felejteni Liptai Claudia

Egy évvel korábban a férjével való szakítás miatt utazott el kislányával és barátnőjével Dominikára, most pedig azt reméli, könnyebb lesz külföldön a felejtés: Liptai Claudia hosszabb időre elutazik.

2010.04.30 07:25ma.hu

Bár felröppent a hír, hogy akár hétfőtől újra köszöntheti a Mokka nézőit Liptai Claudia, most kiderült: időt kért a csatornájától. A Napi Ász informátora szerint képtelen is lenne mosolyogva vezetni a műsort reggelente, egyedül a kislánya jelent vigaszt számára.

Ezért határozott úgy, hogy külföldre utazik. Itthon minden elhunyt párjára, Daróczi Dávidra emlékezteti, és a címlapokon is vele, vagy saját magával szembesül. Lányával, Pankával és egy barátnőjével készült külföldre, valószínűleg egy-két hétig marad - adta hírül a Napi Ász.

Éppen tavaly május közepén tért haza dominikai pihenéséről Liptai Claudia - az akkori férje, Gesztesi Károly és közte kialakult helyzet miatt utazott el, vitte kislányukat, az édesanyját és egy barátnőjét is.

Lebarnulva és jókedvűen tért haza, de nem titkolta, szívesen maradt volna még Dominikán, ahol csupa mosoly emberek vannak, ezért ismét éles váltás a számára a sok, negatív és dünnyögő ember közé hazajönni.

Liptai úgy fogalmazott, kicsit jobban kéne élveznünk az életet, hiszen Dominikán sokkal szegényebb emberek is boldogabbak, mint mi.

Claudia szerint évezredek óta ugyanannak tudunk örülni: szeretünk enni, aludni, szexelni, bulizni, olvasni, színházba járni.

Úgy érzi, ő mindent igyekszik élvezni, ami van. Remélhetőleg a csinos műsorvezetőnek a külföldi pihenés ismét segíteni fog egy kicsit abban, hogy enyhüljön a lelkében az űr.

Párja, Daróczi Dávid egykori kormányszóvivő április 2-án lett öngyilkos.

Magányosan szenved Liptai Claudia

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.