Nem akar stresszelni a terhesség alatt

Mérgező implantátum-ügy: Sarka Kata nem vizsgáltatja meg a melleit

Pár héttel ezelőtt jött a hír, miszerint elképzelhető, hogy akár ezer nőnél is szükség lesz szilikon-cserére, mivel egy francia cég rossz implantátumokat dobott piacra. Sarka Kata is attól tart, az övé is ilyen, de várandós anyukaként most nem is meri megnézetni.

2010.04.28 08:30ma.hu

Káros lehet az egészségre az egyik francia cég által gyártott mell-implantátum - adta hírül a sajtó néhány hete. Akár ezer nő is kaphatott ilyet, ezeket, amint lehet, le kell cserélni. Több hazai sztár, köztük Sarka Kata is érintett lehet, mert francia szilikonnal rendelkezik.

Ennek ellenére nem megy kivizsgálásra, mert várandósan nem fekhet a sebész kése alá. Fél, hogy kiderül: valóban baj van a mellével, de nem szeretné végig stresszelni a terhességét, amikor mammográfiára és röntgenre sem mehet a tudomása szerint.

Abban reménykedik, hogy orvosai, akik annak idején implantátumot helyeztek be neki, szóltak volna, ha gond van. Kata szülés után elmegy a vizsgálatra - adta hírül a Napi Ász.

Az elmúlt hetekben a rossz hír hatására valóban kitört a pánik a hazai hírességek körében is. A hazai sztárhölgyek közül aggódni kezdett Dundika, Voksán Virág és Freire Szilvi is.

Dundika abban bízott, hogy mivel plasztikai sebésze egyben jó barátja is, bizonyára figyelmeztette volna már őt a doktor, ha baj van.

Voksán Virág ugyancsak francia gyártmányú szilikonnal domborít, és gyorsan utánakutatott az interneten, mely implantátumokról van szó.

Mint mondta, összehasonlította a gyártási számokat is, és úgy véli, őt nem érinti a probléma. Ha viszont mégis, persze azonnal lecseréltetné az implantátumait.

Freire Szilvi is nagyon megijedt a hírtől - mint mondta, rémes érzés, hogy esetleg olyan implantátum van benne, ami bajt okozhat.

Bár nem érez semmit, és úgy vélte, ha gond lenne, orvosa is jelentkezne, ő mindenképp utánajár a dolognak - van oka aggódni.

Fél a bulikon Voksán Virág!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.