"Valaki követ bennünket"

Hajdú-Sarka Kata: Ritka, hogy Peti mozgáskorlátozott helyre parkol

Hajdú-Sarka Kata férje születésnapi buliján beszélt arról, hogy szerinte egy őrült követi minden lépésüket - Mindezt arra alapozza, hogy valahányszor Hajdú Péter mozgáskorlátozottaknak fenntartott parkolóhelyen áll meg, valaki azonnal lefotózza azt, és eljuttatja a sajtónak.

2010.04.27 06:30Tabu tv

Sarka Kata szerint férje egyébként nem egy notórius tilosban parkoló, ezért ijesztőnek tartja, hogy valaki minden lépését fotózza.

"Megfordult a fejemben, hogy akkor innentől kezdve mindig a hátam mögé nézzek, hogy valaki követ és fotóz? Vagy egy őrült üldöz, és ki tudja, hogy mikor fog elém ugrani?!"
- mondta el a Tabu Tv internetes videójában Sarka Kata.

Hajdú Péter negyedév alatt háromszor vétett a KRESZ szabályai ellen, és legutóbb két mozgáskorlátozott embert is megfosztott attól, hogy a bejárathoz legközelebb parkoljon.

Minderről szemfüles polgárok tudósították a sajtó munkatársait, de a műsorvezető felesége szerint, ez közel sem véletlen.

"Esküszöm, minket egy őrült követ! Azért naponta Peti megy egy jó pár kilométert, vagy jó pár tíz kilométert, és nagyon ritka az, amikor mozgássérült helyen parkol. Ennek ellenére pont, amikor ott teszi le az autót, akkor lefotózzák! Ezek után szerintem jogosan gondolom, hogy egy bolond üldöz minket... Biztonsági szolgálatot egyenlőre biztosan nem fogadunk fel, de lehet, hogy majd elkezdünk barátkozni nagydarab emberekkel, akik megvédenek majd minket!" - mesélte a tabutv.hu riporterének Hajdú-Sarka Kata.

"Összeesett, de jól van" - Hajdú Péter és Sarka Kata hazaérkezett

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.