Bezzeg Egyiptomban!

Sarka Kata kiakadt a kórházakra!

Arról már mindenki értesült, hogy a várandós Hajdú-Sarka Kata, és férje, Hajdú Péter pár hete egy egyiptomi kiruccanás alkalmával kórházba kerültek. A sztárpár női tagja a Tabu Tv riporterének elárulta, hogy szerencsére néhány nap alatt kigyógyultak az ételmérgezésből, és annak ellenére, hogy nagyon aggódtak a helyi kórház higiéniai körülményei miatt, kiemelkedően jó ellátásban volt részük.

2010.04.18 10:29tabu.tv

Kata szerint az ottani egészségügyi intézmény sokkal tisztább a hazainál, és ráadásul a dolgozók is sokkal kedvesebbek voltak: tengerre néző szobát kaptak, pálmafákkal az ablakuk alatt.

Két hete még arról írtak az újságok, hogy veszélyben van Hajdú Péter és Sarka Kata születendő gyermeke. A Frizbi műsorvezetőjét és kedvesét ugyanis március 31-én délután rohammentővel szállították kórházba egyiptomi nyaralásukon. Mindkét Hajdú ételmérgezést kapott, ami Katára nézve különösen veszélyes lehetett volna, hiszen akkor épp négy és fél hónapja hordta szíve alatt második gyermeküket. Azóta már mindketten felépültek, és Kata is nevetve emlékszik vissza a történtekre a Tabu Tv videójában.

"Bekerültünk a kórházba, és végül másfél nap alatt rendbe hoztak minket annyira, hogy haza tudtunk jönni. A babának hál' istennek semmi baja sincsen, és én így is sokkal hamarabb lettem túl rajta, mint a Peti!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Sarka Kata.

"Attól féltem, amikor bevittek és megszúrtak tűvel, hogy mennyi mindent fogok még itt elkapni... Aztán körbenéztem, és nem akarok senkit megsérteni, de sokkal tisztább volt a hely, mint a magyar kórházak nagy része. Valószínűleg a turistákra specializálódott kórház ez, hiszen nagyon kitettek magukért! A kórház ablakai előtt pálmafák álltak, tengerre néző szobát és nagyon jó ellátást kaptunk!"
- osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Hajdú-Sarka Kata, akivel férje születésnapi buliján beszélgettünk.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.