Vége a turbó diétáknak

Király Lindának DNS-vizsgálat segít a fogyásban

A nőies alkatú énekesnő állítása szerint tízéves kora óta küzd a plusz kilókkal. Mostantól azonban könnyebben szabadulhat fölös kilóitól a szédületes hangú énekesnő.

2010.04.25 12:59Kiskegyed

A felnőttkor küszöbén, 18 évesen több mint 80 kilót nyomott, majd igen rövid idő alatt csaknem 30 kilótól szabadult meg. Linda most bevallotta: teste bizony megsínyli a „turbó diétát”, de klipjeinek forgatása előtt mégis előfordul, hogy hetek alatt szabadul meg a párnácskáktól.

Legutóbb megvizsgálták DNS-ét, és kiderült: Linda bizony genetikailag is raktározó típus, vagyis nehezen szabadul a súlyfeleslegtől. A vizsgálat másik hozadéka, hogy az énekesnő ezután egy személyre szabott diétával könnyebben és egészségesebben fogyhat majd!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.