Az énekesnő gömbölyűn is megfelel

Király Linda: Kínoztam magam!

Habár barátja szerint gömbölyűn is gyönyörű, Király Linda sokkal elégedettebb vadiúj önmagával. Diéta nélkül is fogy - vajon hogyan csinálja?

2009.12.09 16:30Kiskegyed - Fotó: kiralylinda.hu

Király Linda ráakadt egy ősi kínai módszerre, amellyel megúszhatja az önsanyargató diétákat.

Persze szó nincs arról, hogy az énekesnő elengedi magát. Csupán életmódot váltott, s megszabadult pár kilótól.

Az ősi Kína pörgette fel

„Zseniális helyre bukkantam, ahol ősi kínai módszerrel pörgetik fel a lelassult anyagcserét. Ha valaki meg akar szabadulni pluszkilóitól, nem kell éheznie, léböjtkúrákat végeznie. Én ezekkel rontottam el a szervezetemet. Kínoztam magam, éheztem, s végül teljesen lelassult az anyagcserém. Ezért többé nem is fogyókúrázom, egyszerűen változtatok a berögződött rossz szokásaimon" - mesélte a Kiskegyedben Linda.

Szerelmének gömbölydeden is tökéletes

Az énekesnő most kétóránként eszik, akkor is, ha nem éhes. Magas rosttartalmú kekszeket, gyógyteákat fogyaszt.

Ezzel méregtelenít, s farkaséhes sem lesz, ezért este nem fosztja ki a hűtőszekrényét. Az új élet eredménye is látványos.

„Anyukám az, aki az arcomon egyből észreveszi, ha híztam. Most nagyon örül, hogy nem a szokásos önsanyargató módon válok meg a súlyfeleslegtől. De a kedvesem is nagyon édes, azt mondja, neki mindegy, hiszen én így is, úgy is gyönyörű vagyok!”- lelkesedik Király Linda.

A sikerét nem bírta az énekesnő exe?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.