Öccse barátjával jött össze az énekesnő!

Kivel jár a frissen szakított Király Linda?

Hétéves kapcsolatát zárta le nemrég az aranytorkú magyar énekesnő - Király Linda nem tervezte, hogy újra szerelembe esik, de úgy tűnik, ez megtörtént...

Szexis képekben a csinos Király Linda! képgaléria

2009.09.28 11:50ma.hu - Fotó: kiralylinda.hu

Magyarországon lelt új párra Király Linda - Az énekesnő nemrég még fájdalmas szakításáról számolt be, ám úgy tűnik, öccse, Király Benjámin egyik barátja elbűvölte!

Linda régóta ismerte a fiút, de nem figyelt fel rá, mert az öccse barátjának tartotta. Amikor egy rendezvényre kellett volna egyedül mennie, Ben hívta a barátját, hogy kísérje el Lindát.

Nagyon jól érezték magukat együtt, és kiderült, sok közös vonásuk van. Új párja a vívó válogatott erőnléti edzője és még tanul is. Azt is megérti, hogy Linda egyelőre karrierjére koncentrál. Hogy később ki költözik a másikkal, az még a jövő zenéje - árulta el Király Linda a Napi Ászban.

Király Linda hét évet töltött együtt korábbi kedvesével, Simonnal - Az énekesnő és párja néhány hete döntött a szakítás mellett, mert már régebb óta tisztában voltak azzal, hogy a szerelemnek vége.

A folyamatos távolság nem tett jót a kapcsolatnak, Linda az utóbbi időben folyton Magyarországon, míg a párja Amerikában élt.

Telefonon, interneten tartották a kapcsolatot, de ez az állapot nem volt sokáig tartható. Szerelmük a hetedik évbe lépett, és ők már hosszabb ideje az elválásra készültek lélekben.

Nehezen tudták kimondani azt, amit már mindketten tudtak... Linda szomorúan mesélt nemrég arról, hogy a párja volt a legjobb barátja is, így aztán a kapcsolatot semmiképpen sem szeretnék megszakítani, de barátokként folytatják.

Az énekesnő azt sem zárta ki, hogy az életben valamikor még megváltoztatják döntésüket.

Linda elmondta: nem vágyik új kapcsolatra, de nyitott, így ha betoppan egy új szerelem, nem fog elzárkózni.

Király Linda szerint ez ciki! De mi?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.