A sztár beszólt, majd hosszasan magyarázkodott...

Király Linda: Sok whisky kell, hogy az egészet elviseljem

A hazánkban és Amerikában is egyre népszerűbb énekesnő meghökkentő választ adott arra a Reggeli műsorában a kérdésre, vajon mi a sikerének titka!

Szexis képekben a csinos Király Linda! képgaléria

2009.07.13 09:00ma.hu - Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv

Az Egyesült Államokban és Magyarországon is nagy sikert ért el Király Linda, éppen ezért az RTL Klub reggeli műsorában arról faggatták: szerinte mi a siker titka? Király Linda meglepetésre gondolkodás nélkül rávágta: "Nagyon kemény munka, kitartás és sok whisky, hogy az egészet elviseljem."

A műsorvezetők döbbent tekintete után Linda hevesen magyarázkodni kezdett. Elmondta, hogy ő nagyon érzékeny ember, az énekesi pálya pedig kegyetlen tud lenni. Sokszor gondolt arra, hogy abbahagyja az éneklést és mással foglalkozzon. Legutóbb Michael Jackson halála kapcsán nyilatkozta azt, hogy napokig nem tudta, hol van, annyira megviselte a dolog - adta hírül a Kiskegyed.

Király Linda, aki egyre inkább a világhírnév felé kacsintgat, az utóbbi időben hét éve tartó kapcsolatában is elbizonytalanodott.

Nem is olyan rég még bizakodóan nyilatkozott szerelméről, akivel bár hosszú évek óta boldogok voltak, esküvőt mégsem tervezgettek.

Linda azonban a közelmúltban bevallotta: a távolság bizony nem tett jót kapcsolatának. Az énekesnő hosszú hónapok óta Európában van, kedvese viszont, aki szintén zenész, Amerikában maradt.

A sztár szerint a hetedik év az ő szerelmükben is kritikusnak tűnik. Linda nem tagadta, hogy az együtt töltött idő alatt igazi barátsággá szelídült a kapcsolatuk, s mivel legjobb barátja a párja, nehezére esik kimondani azt, amit már mindketten tudnak...

Egyelőre azonban nem beszélnek szakításról, Linda pedig minden erejével igyekszik megmenteni a kapcsolatot. Lélekben azért készül arra is, hogy mégis el kell válniuk.

Az énekesnő elmondta: tisztában van azzal, hogy a szakmájában, amely igen kemény, nagyon nehéz megfelelő párra lelni.

Kevés olyan ember van, aki a zenész léttel járó felhajtást és időbeosztást el bírja viselni - legfeljebb az tolerálja, aki hasonló pályán dolgozik.

Kikészíti a távszerelem Király Lindát - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.