Elhanyagolják örökbefogadott állataikat a celebek!

Király Linda is csak a népszerűség miatt csinálta?

Elhanyagolják örökbefogadott állataikat a hazai celebek a budapesti állatkertben. Egyre inkább úgy tűnik, a hírességek csak az átmeneti hírverés és népszerűség érdekében vállalkoztak az állatkert "szülői szerepére", tisztelet a kivételnek

2009.01.14 09:15ma.hu

Vannak művészek, akik kezdetekben gondos, nevelő szülőként viselkedtek örökbefogadott állataikkal, mára azonban elfelejtették őket. Geszti Péter, Király Linda, Sebestyén Balázs és Fekete Pákó mellett azonban egyes művészek évente több százezer forintot áldoznak védenceikre. 

- "Nekem az a véleményem, hogy sokan a hírverés és a szereplési vágy miatt döntöttek úgy, hogy nevelőszülők lesznek az állatkertben. Ahhoz, hogy az állatoknak jobb körülményeket tudjanak biztosítani, fontos, hogy ne csak egy évig viseljék szívügyüknek az állatkert sorsát" - mesélte a Napi Ásznak Pogány Judit színművésznő, aki évek óta kitartó támogatója az állatkertnek.
 
A nagy támogatók névsorát Benkó Sándor, a Benkó Dixieland Band frontembere vezeti, aki évek óta évente közel félmillió forint összegű anyagi támogatással járul hozzá a fejlesztésekhez.

Kapcsolódó írások:

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.