Újra szingli a csinos magyar énekesnő

Király Linda szakított a párjával!

Kimondani nem volt könnyű - A csinos énekesnő és kedvese már jó ideje tudták, hogy kapcsolatuk nem működik jól. Közös megegyezéssel végül pontot tettek a végére...

Szexis képekben a csinos Király Linda! képgaléria

2009.09.01 07:25ma.hu

Barátként folytatja kapcsolatát Király Linda és volt párja - Az énekesnő és kedvese már régebb óta tisztában volt azzal, hogy ennek a szerelemnek vége. Folyamatosan hatalmas távolság volt köztük, s ez nem tett jót a kapcsolatnak. Linda többnyire Magyarországon, a fiú Amerikában élt.

Az internetes és telefonos kapcsolattartás már egyikük számára sem volt tartható állapot. Lindának a párja volt a legjobb barátja is - szeretnék, ha ez így is maradna. Az is lehet, hogy az életben egyszer még megváltoztatják mostani döntésüket. Az énekesnő most nem vágyik új kapcsolatra, de nem zárkózik be. Ha a sors hozza az új szerelmet, áll elébe - mondta a Napi Ásznak Király Linda.

Az énekesnő kapcsolata a hetedik évbe lépett - Már pár hónapja a levegőben volt, hogy a dolog hadilábon áll. Király Linda júliusban már nem tagadta, hogy kritikus évhez érkeztek.

Linda ekkor már hosszú hónapok óta Európában, míg kedvese a tengerentúlon volt.

Csaknem egy évtizedet töltöttek együtt, amely alatt igaz barátság is létrejött a szerelmesek között. Éppen ezért nagyon nehéz kimondani azt, amit mindketten tudnak - fogalmazott a nyár elején Linda.

Lélekben már az elválásra készülnek - mondta az énekesnő, aki hozzátette, minden erejével igyekszik megmenteni a kapcsolatot.

Tisztában van azzal is, hogy a szakmájában nagyon nehéz párt találni. Olyasvalakit, aki el tudja viselni az életvitelét.

Király Linda és párja akkor már hosszú ideje nem találkoztak személyesen. Úgy tűnik, a kapcsolatot az igyekezet ellenére sem lehetett megmenteni.

Hosszú évekig könyörgött Viktornak Király Linda!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.