Néha a mosdóig se mert egyedül elmenni...

Szexi képek - Király Linda imádja a vért!

Megdöbbentő történet után árulta el a csinos énekesnő, hogy ő nagyon szeret borzongani, és fél is később egyedül, de ha meglátna egy véres embert, nem mulasztana el segítséget nyújtani!

Szexis képekben a csinos Király Linda! képgaléria

2009.10.27 12:30ma.hu - Fotó: kiralylinda.hu

Elcsapott egy vérző zombinak kinéző embert a Kentucky állambeli Owensboróban egy sofőr - A férfi állítólag kocsijára támadt, ő ezért önvédelmi célból inkább elütötte...Később kiderült, hogy nem kevés alkoholt fogyasztott.

Király Linda az esetre reagálva elmondta, ő bizony szereti a horrorfilmeket, akkor is, ha némelyik után a mosdóba se mert kimenni egyedül, de éppen ez az izgalmas.

Nem tenne ugyanakkor olyat, hogy nem segít egy vérző emberen. Ha kiszállni nem merne, értesítené a rendőrséget és a mentőket - árulta el Linda a Napi Ászban.

A szép énekesnőnek mostanában felpezsdült az élete - a közelmúltban zárta le hét évig tartó kapcsolatát, nem is sejtette, hogy hamarosan újra bekopog hozzá a szerelem.

Míg a volt párja, Simon Amerikában élt, Linda új kedvese magyarországi.

Az énekesnő elárulta, régóta ismerték egymást, mivel a fiú Király Benjámin öccsének a barátja. Korábban nem figyelt fel rá, de nemrég együtt mentek el egy rendezvényre.

Testvére hívta el barátját, hogy kísérje el Lindát. Ekkor beszélgettek többet és jöttek rá arra, hogy sok mindenben hasonlítanak.

Az énekesnő elmondta, párja a vívó válogatott erőnléti edzője, emellett pedig tanul.

A fiú megérti, hogy Linda számára a karrier is nagyon fontos, de egyelőre nem beszéltek arról, hogy a jövőben hogy alakul majd a kapcsolatuk.

Király Lindának ugyanis - bár jelenleg több időt tölt hazánkban -, Amerikában is gyakran van elfoglaltsága.

Király Linda közölte: Kinyalhatod!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.