Nem sír, hanem boxol a magyar énekesnő

Videóval - Király Linda zenére csinálja

Király Linda lelkes - végre megy turnézni, lesznek fellépései Amerikában és Londonban is, az új lemezanyaggal. A magánéletében, úgy véli, semmi érdekes sincs, mert csak magára koncentrál.

2009.12.17 16:30juj.hu

A juj.hu interjújában Király Linda nagyon sokat nevetett, főleg a riporteren, de azért elárult néhány fontos dolgot magáról.

Végre megy turnézni, lesznek fellépései Amerikában és Londonban is, az új lemezanyaggal mármint. A magánéletében semmi érdekes sincs, így mondta, mert csak magára koncentrál.

Nyolc évig a párjára figyelt, de ez így nem működött. Esetleg egy nagyon megértő személlyel, aki nem szakmabeli, sikerülhetett volna, de úgy, hogy a pár nem ért el ugyanolyan sikereket, mint Linda, nem lehetett jövőjük.

Ilyen az élet - mondta Király Linda. Nem sír, inkább nyugtatásképpen zenére fürdik és boxol.

Részleteket elárult a videóban!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.