"Szerencsére új párom nem szakmabeli!"

Király Linda exe a sikerét nem bírta elfogadni?

A külhonba távozott magyar énekesnő újra Magyarországon múlatja az időt: családjával van és egy nagyszabású koncertre is készül. Király Linda nemrég szakított párjával, de nem sokkal később öccse régi barátjával került össze.

2009.11.14 16:00Tabu tv

Király Linda többek közt azért jött haza, mert egy koncerten több magyar sztárral együtt tiszteleg Whitney Houston előtt.

A Tabu Tv stábja az esemény sajtótájékoztatóján beszélt a lánnyal arról, hogy mi is a helyzet jelenleg a magánéletével.

"A kinti pasik nagyon nehezen tudják elfogadni, ha egy nő nagyon koncentrál a karrierre és még sikeres is. Nehéz tud lenni, pláne ha egy műfajban mozgunk: ez volt az egyik probléma az ex párommal is"
- meséli a tabutv.hu riporterének Király Linda.

Nem tud egyébként különbséget tenni az amerikai és a magyar pasik közt.

"A mostani párom az öcsémnek egy régi haverja, építészmérnöknek tanul, sportol, tehetségesen rajzol és szerencsére nem szakmabeli"
- mondta el a tabutv.hu-nak adott interjújában Király Linda, akinél egy évvel fiatalabb az új kedvese, de ezzel náluk nincsen semmi gond.

Az aranytorkú énekesnő egyébként a napokban újra útra kel majd: Londonba utazik, hogy új lemezén dolgozzon, melynek dalait nagy részben ő maga írta.

Király Linda megüzente: Kinyalhatod!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.