Még egy hónapba sem telt!

Tart a kevesebb felkéréstől - Aranylemezt kapott Tabáni István

Még egy hónap sem telt el, és aranylemezzé lett a Csillag születik nyertesének albuma - Tabáni István alaposan meghökkent, amikor megérkezett régi munkahelyére.

2010.04.23 14:30ma.hu

Megviccelték Tabáni Istvánt - Az énekes úgy tudta, hogy csak látogatóba megy régi munkahelyére, a Ráth György múzeumba, ott azonban barátai és régi kollégái előtt adták át neki az aranylemezt.

A Csillag születik sztárja nagyon szépen köszönte mindenkinek, hogy idáig eljuthatott. Fontos volt mindig számára, hogy tudja, van kihez szólnia. Reményei szerint valóban sikerült megfordulnia a sorsának, és Isten segítette őt abban, hogy megtalálja az útját.

Tabáni István elmondta, nem tart az új tehetségkutatók megjelenésétől, de arra számít, hogy az X-faktor vagy az új Megasztár után kevesebb felkérése lesz. Kemény munka az emberek érdeklődését megtartani. Tabáni elmondta: reméli, sikerül terveit megvalósítania, és következő albumán több saját dal is szerepel majd - adta hírül a Napi Ász.

Tabáni István első lemeze Ments meg címmel jelent meg március 26-án, az Universal Music gondozásában - a Csillag születik győztesének korábbi ep-cédéjéből is 30 ezer darab kelt el.

A döntőben elhangzott dalok mellett olyan feldolgozások hallhatók rajta, mint például a “Fényév távolság” a Padlás című musical-ből, Máté Péter: Ez itt az én hazám, Hosszú még az út, vagy Demjén Ferenc: Várj, míg felkel majd a Nap, Legyen ünnep című számai.

Az album címadó dalát egyébként Tabáni István írta, szövegében és hangulatvilágában az önmagunkba és a reménybe vetett hit fontosságát, az erőt juttatja kifejezésre álmaink megvalósításához.

A “Ments meg” felvételeinek egy részét a Budapesti Operettszínházban rögzítették Bíró Péter vezényletével.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.