"Vajon lesz ennek folytatása is?"

Bálint Antónia: Tabáni tele van szexualitással!

Toncsi meghallotta énekelni a Csillag születik sztárját, és teljesen lenyűgözte a hangja - Majd később kapott egy gyönyörű virágot Tabáni Istvántól. Bálint Antónia internetes naplójában is írt róla...

2010.02.25 12:30ma.hu

Az egykori szépségkirálynő nem titkolja, azonnal beleszeretett Tabáni István hangjába, internetes blogjában pedig már arról írt, milyen az énekes kisugárzása. "Az a bizonyos forgása Pistinek a színpadon, amit lassítva mutattak a tehetségkutatóban, tele van szexualitással" - írta Bálint Antónia, hozzátéve, hogy Tabáni női szemmel csinos, jóképű és nagyon megnyerő férfi.

Később Antónia meghívta Istvánt a Csaj csajok műsorába, egy rövid szereplésre. Az énekes gyönyörű, utó-Valentin napi rózsával köszöntötte őt. István sem titkolta, Antónia első benyomásra is szimpatikus és kedves nőnek tűnt. Nincs most barátnője, de reménykedik, egyszer majd beleszeret egy Toncsihoz hasonlóan csinos és bájos nő - mondta Tabáni, aki szerint nem azért nincs párja, mert visszahúzódó: ő nem a szavak embere.

Antónia feltette a kérdést: vajon lehet ennek folytatása is? Szeretné barátjának tudni Tabánit, aki azt is megígérte, lefesti Toncsi kislányát. Antónia szerint Istvánnal élmény beszélgetni, olyan reálisan látja a világot. A csinos sztár szerint kapcsolatában - amely tabutéma - nem okozhat problémát a rajongása István iránt - adta hírül a Hot! magazin.

Bálint Antónia, aki közel három éve már, hogy édesanya lett, nem szívesen beszél magánéletéről. Lilien Antónia születésével az egykori szépségkirálynő ki is vonult a reflektorfényből, a babázás mellett a tanulásra koncentrált.

Harmadik diplomáját szerezte meg, ami nem volt egyszerű - főleg akkor tudott készülni a vizsgákra, amikor kislánya az édesapjával játszott, vagy pedig aludt.

Az egyik internetes tévé a közelmúltban faggatta Antóniát, amikor hosszú kihagyás után ismét feltűnt egy partin. Mostanában tett magának engedményt, mint mondta - időnként, ha lefekteti kislányát, kiruccan egy kis bulizásra.

Bevallotta: a nagy tömeg már furcsa a számára. Nem vágyik vissza igazán a nyüzsgésbe.

Antónia mesélt arról is, hogy a kis Lilien születése utáni első fél évben nagyon kizárta a külvilágot, még a családot sem engedte igazán a lánya közelébe. Csak a kislány egyéves kora után nyitott.

Amikor "pasiügyekről" kérdezték, Antónia meglepve felelte: nincsenek semmiféle pasiügyek, jól megvannak kislányával és annak édesapjával.

Bálint Antónia másképp védekezik!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.