Végül anyjának kellett magyarázkodnia...

Buja képek - Bálint Antónia 17 évesen "valaki mástól" volt "terhes"

Egy jóképű olasz fiú udvarolt a már tizenévesen is igen szemrevaló modellnek - Bálint Antónia azonban egy idő után szorult helyzetbe került, és nem volt más hátra: merész történetet gyártott...

18 éven felülieknek: Buja meztelen képekben Bálint Antónia! képgaléria

2009.09.28 07:25ma.hu

Nem szeret hazudni Bálint Antónia, de egy alkalommal, 17 évesen kénytelen volt hajmeresztő történettel előállni. Megismerkedett egy olasz fiúval, és elkezdtek együtt járni. A kézen fogva járkálással nem is volt baj, de amikor a srác többet akart, Toncsit elriasztotta a nyomulása. Megpróbálta vele megértetni, hogy neki nem kell egyelőre több: azt füllentette, hogy terhes valaki mástól!

A fiú vissza is vonult, majd később Antónia megírta neki: a baba nem született meg, amire a srác azt felelte: ez így helyes, fiatal volt még az anyasághoz. A baj akkor kezdődött, amikor Toncsi édesanyja megtalálta a levelet! A lánynak volt mit magyarázkodnia - adta hírül a Napi Ász.

Bálint Antóniának valójában csak tavalyelőtt született gyermeke, egy tündéri kislány, Lilien Antónia. Ekkor az egykori szépségkirálynő ki is vonult a reflektorfényből, s a babázás mellett a tanulásra koncentrált.

A csinos modellnek persze nem volt egyszerű dolga az államvizsgára készüléssel, hiszen akkor tudott tanulni, amikor kislánya az édesapjával játszott vagy pedig aludt. Toncsi már a harmadik diplomáját szerezte meg ekkor.

A sztár egyébként gyermeke születése óta nem járt partikon, a közelmúltban látogatott el először olyan rendezvényre, ahol a sztárvilág krémje is jelen volt. Úgy vélte: furcsa neki a sok ember, de majdcsak "visszarázódik" a dologba...

Most, hogy kislánya már 21 hónapos, úgy döntött, alkalmanként elmegy bulizni, ha a gyermek már elaludt. Antónia azonban elárulta, hogy a nyüzsgésbe annyira nem vágyik vissza.

Szerinte csak egy kisbabával lehet teljes értékű életet élni. Lassan szeretné elvinni a kislányát is utazgatni, a Balatonra például, mert még sosem pancsoltak együtt a tó vizében.

Toncsi azt sem tartja kizártnak, hogy a kis Liliennek valamikor a jövőben testvére szülessen.

Bárkinek kifizeti az egymilliót Bálint Antónia - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.